VIJESTI

Dalić: Ponos, hrabrost, vjera. I Hrvat uvijek uspije! Branitelji, uživajte. Ovo je i za vas…

Ma ovo je pobjeda baš za hrvatski narod. Svaka čast dečkima, sjajna utakmica od prve do zadnje minute. Izbacimo najvećeg favorita… ovo je Hrvatska. Ponos, hrabrost, vjera. I Hrvat uvijek uspije – prve su reakcije izbornika nakon prolaska u polufinale Svjetskog prvenstva.

2022-12-09t181008z-1302485313-up1eic91egu08-rtrmadp-3-soccer-worldcup-cro-bra-report.webp

Foto: Annerget Hilse

Zlatko Dalić često je na meti kritika, ali sad se i sa sigurnošću može ustvrditi da je on najbolji hrvatski izbornik. Iako je po brojkama on to bio i prije ovog fenomenalnog podvigaprenosi portal 24sata.hr.

– Ma ovo je pobjeda baš za hrvatski narod. Svaka čast dečkima, sjajna utakmica od prve do zadnje minute. Izbacimo najvećeg favorita… ovo je Hrvatska. Ponos, hrabrost, vjera. I Hrvat uvijek uspije – prve su reakcije izbornika nakon prolaska u polufinale Svjetskog prvenstva.

Modrić, Juranović, Pašalić, Oršić, Petković, Livaković… Ma svi su dali svoj obol u novoj senzaciji ‘vatrenih’. A Dalić je nakon utakmice posebno nahvalio i ove koji nisu zaigrali u Katru.

– Svi su dali svoj maksimum. Hvala onima koji su na klupi, ne ulaze, a žive za Hrvatsku. Ovo je za hrvatski narod, nek uživa svaki Hrvat u cijelom svijetu. Možemo puno toga napraviti, to smo pokazali. Uživajte, hrvatski branitelji, uživajte, ovo je i za vas. Moji igrači? Oni nisu normalni!

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er