CRKVAVJERA I DUHOVNOST

POZNATI EGZORCIST: “Usred demonskog napada ukazao se sveti Mihael i otkrio snažnu molitvu”

Egzorcist Stephen Rossetti: “Upitala ga je kako se molitva zove, a on je rekao: ‘Krunica svetog Mihaela u borbi

Jednoga od naših duhovnih pomagača demoni su teško pretukli. Rekla je, :”Bila sam nadmašena i bilo ih je puno!” Kroz noć su vrištali na nju dok je više puta bila udarana, gušena i ogrebana. Sveti Mihael milostivo joj je priskočio u pomoć i uputio joj ovu molitvu, napisao je egzorcist Rosseti:

Bože, brani nas ! Bože smiluj se! Bog kraljuje suveren za svu vječnost!
Amen!

Tko je kao Bog ?! Amen!

Bože brani nas! Bože smiluj se! Bog kraljuje, suveren za svu vječnost!
(Po potrebi ponovite)

Egzorcist rossetti: Usred muka, ona je više puta povikala tu verziju, a sveti je Mihael dao odgovor: “Amen! Quis ut Deus ?!” (Tko je kao Bog?) Demoni su vrisnuli: “Neeeeee! Zaustavite ih!” Ponekad je bila shrvana, ali sveti ju je Michael ohrabrio govoreći: “Moli se snažno.”

U zoru su napadi napokon prestali. Zahvalila je svetom Mihaelu i pitala ga kako nazvati molitvu. Rekao je: “Krunica sv. Mihaela u borbi” i dodao: “To bi trebali svi znati”, napisao je egzorcist Rosetti.

Ovo je “privatno otkriće” i zato nije obavezno. Međutim, molitvu smo počeli koristiti u nekim sesijama egzorcizma i vidjeli veliku korist. Teološka ispravnost ove molitve je očita, napisao je egzorcist Rossetti.

Možda bi usred životnih borbi, posebno kad bi vas napali zli duhovi, ova molitva bila izvor snage. Ne sumnjam da bi i sam sveti Mihael brzo došao u pomoć podnositelju molitve, piše egzorcist mons. Stephen Rossetti u svom dnevniku.

Molitva sv. Mihaelu arkanđelu

Sveti Mihaele arkanđele, brani nas u boju; protiv pakosti i zasjedama đavolskih budi nam zaklon. Neka mu zapovjedi Bog, ponizno molimo: Ti, vojvodo vojske nebeske, Sotonu i druge duhove zlobne, koji svijetom obilaze na propast duša, Božanskom krepošću i jakošću u pakao strovali. Amen.

www.medjugorje-news.com/

Izvor
dnevno.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er