CRKVAOSTALOVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Papa je 13.10. vidio zastrašujuću viziju!

Papa je 13.10. vidio zastrašujuću viziju! Prekjučer ujedno bijaše i još jedan znakovit nadnevak. Naime, prije točno 140 godina papa Leon XIII. imao je nakon svete Mise 13. 10. 1884. zastrašujuću viziju. Dok je s nekolicinom kardinala kraj oltara razgovarao o nekim hitnim stvarima za Crkvu, imao je mistično viđenje. Oni oko njega vidjeli su kako je problijedio. Nakon viđenja, suradnicima je priznao da je doživio nešto zastrašujuće. Što je vidio?

“ Vidio sam demone i čuo njihov šapat, njihova bogohuljenja, njihova klevetanja. Čuo sam jeziv glas Sotone kako izaziva Boga, govoreći da bi mogao uništiti Crkvu i dovesti cijeli svijet u pakao ako mu se da dovoljno vremena i moći. Sotona je tražio od Boga dopuštenje da ima 100 godina da utječe na svijet kao nikada prije.” Nakon ove vizije, koja je uključivala i grad Rim, Papa se povukao u svoju radnu sobu kako bi napisao molitvu. To je ona čuvena molitva Svetom Mihovilu Arkanđelu.

Tražio je da se ova molitva moli na kraju svake mise kao dio takozvanih “leonskih molitvi”. Ta se molitva pape Leona molila nakon svete Mise sve do reforme nakon Sabora 1964. Mnogi je još uvijek mole – a može se naći…Molitva svetom Mihovilu Arkanđelu. – Zar ne vidimo da je stoljeće iza nas bilo demonsko, sotonsko, da su ratovi djelo Sotone, da Bog ne želi ratove ni ubijanja.

Sotona želi stvoriti Pakao na zemlji. Na nama je posvetiti se i moliti za mir. Vidimo da se taj mir ne nazire. VIdimo kako se kršćanski narodi – Rusi i Ukrajinci – ubijaju nemilice. I to upravo slavenski narodi. Živa je to sablazan. – Molimo krunicu. Jednom se sveti Ljudevit Maria Monfort zaputio na neki otok da tamo održi misije. Bila je akutna opasnost od engleskih morskih gusara.

Kad su isplovili, ugledali su dva gusarska broda, mornari premrli od straha. A sveti Ljudevit ih zamolio – Molimo krunicu! Moleći krunicu gusari su se povukli i oni su pristali na otok. Sigurno. Koliko puta je Marija i ovdje pozivala na molitvu krunice, a poglavito u ukazanjima u Fatimi. Moleći krunicu slijedimo Isusa i Mariju na njihovu zemaljskom putu i putu proslave.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er