CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Nedavno ubojstvo djeteta u Hrvatskoj potreslo je javnost no ova ubojstva nevine dječice društvo šutke opravdava

Mučno ubojstvo nevinog djeteta potreslo je sva srca u Hrvata. Doista, ima li što gore od toga da majka ubije svoje dijete? Zaista, nema. Ali, mi živimo u društvu koje svakodnevno ubija svoju djecu od najranije i najnevinije dobi. Isti oni koji se sad zgražavaju nad ubojstvom, najčešće isto zagovaraju.

Milijuni nevinih su ubijeni, svaki dan i ne samo ubijeni nego raskomadani u šutnji svijeta. To je istina o ljudskom rodu. O naprednoj ‘evoluciji’ čovjeka koji se još nije odmaknuo od barbarizma najgore vrste, samo ga je fino legalizirao i to predstavio kao napredno ubojstvo.

Mi živimo u društvu koje podupire pravo da majke ubijaju svoju djecu, podržava ubojstvo. Krv je prolivena, ona teče u potocima pod našim nogama. Na to je upozorila sveta Majka Terezija koja je cijeloga života služila najsiromašnijim od siromaha. Kao dobitnica Nobelove nagrade za mir 1979., u prigodnom je govoru, između ostalog, izrazila duboku bol koju osjeća zbog stravične šutnje medija o ovom gnjusnom zločinu protiv najranjivijeg čovjeka današnjice, onog pod srcem majke.

ubojstvo

Majka Terezija: Najsiromašniji narodi oni su koji opravdavaju ubojstvo svoje djecu

“Imam jedno uvjerenje koje bih rado podijelila s vama. Najveći rušitelj mira danas je krik nevinog nerođenog djeteta. Ako majka može ubiti vlastito dijete u svojoj utrobi, koji onda gori zločin još postoji od onoga da mi počnemo sami jedni druge ubijati? U Svetom pismu je zapisano: ‘Može li žena zaboraviti svoje dojenče, ne imat sućuti za čedo utrobe svoje? Pa kad bi koja i zaboravila, tebe ja zaboraviti neću. U dlanove sam te svoje urezao’.

Vezani članci


Danas se milijuni nerođene djece ubijaju, a mi o tome ništa ne govorimo. U novinama čitamo o raznim ubojstvima ovih i onih, ali nitko ne govori o milijunima najmanjih koji su začeti na isti ovaj život koji vi i ja živimo, na život Božji. Ali mi ništa ne govorimo, mi to dopuštamo. Za mene, narodi koji koji su legalizirali pobačaj najsiromašniji su narodi. Boje se malenog nerođenog djeteta. To dijete mora umrijeti jer oni ne žele hraniti i obrazovati još jedno dijete.


Ja vas pitam, u ime ovih malenih – nije li nerođeno dijete prepoznalo Isusovu prisutnost kada je Marija došla u posjet svojoj rođakinji Elizabeti? Kako čitamo u Evanđelju, u trenutku kada je Marija ušla u kuću, dijete u majčinoj utrobi poneseno radošću prepoznalo je Kneza Mira. Mi se protiv pobačaja borimo usvajanjem. Dobri Bog je obilno blagoslovio naš rad i tako smo sačuvali tisuće djece koja su pronašla dom u kojem su voljena, željena i zbrinuta. Donijeli smo toliko radosti u domove u kojima nije bilo djece.

Zato danas molim Njegovo Veličanstvo, ispred svih vas koji dolazite iz različitih država, za hrabrost da možemo stajati uz nerođenu djecu i dati svakom djetetu mogućnost da voli i da bude voljeno. S Božjom ćemo milošću moći donijeti mir u ovaj svijet”

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er