OBITELJOSTALOVIJESTIVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Nakon 18 spontanih pobačaja, ova žena je postala majka u 48. godini

Taman kada su htjeli odustati, liječnici su otkrili da žena ima stanice u tijelu koje ubijaju njezine embrije.

Louise i Mark upoznali su se 1999. i znali su da žele zasnovati obitelj. Ovaj je par iz Engleske pokušao začeti otkako je Louise imala 32 godine, ali nisu imali uspjeha.

Nakon 16 godina i 18 pobačaja, Louise i dalje nije gubila nadu. Sada u 48. godini napokon je postala ponosna majka sina Williama.

Louise i Mark potrošili su oko 600 000 kuna na pokušaje umjetne oplodnje.

„Mark i ja pokušavamo dobiti bebu od moje 32. godine. Propatili smo 18 pobačaja i potrošili 80 000 funti, ali sada kada gledam Williama, sve je vrijedilo. Nisam mlada kao nekada i treba mi vremena da ga uhvatim po kući, ali vrijedilo je“, rekla je novopečena mama.

Louise bi uvijek zatrudnjela, ali bi oko 14 tjedna izgubila bebu. Taman kada su htjeli odustati, liječnici su otkrili da Louise ima stanice u tijelu koje ubijaju njezine embrije.

„Nema te žalosti koja se može usporediti s gubitkom voljene i željene bebe, svi su vaši snovi i nade slomljeni. Pokušali smo i donorom jajašca, ali ni to nije uspjelo“, rekla je Louise.

Nakon otkrića, Louise je prošla potrebne terapije i rodila je sina Williama nakon 37 tjedana. Kaže da je držanje sina po prvi puta „Bilo nevjerojatno. Kada mi ga je kirurg dao, nisam mogla vjerovati, nisam mogla vjerovati da sam toliko sretna. Bio je predivan, kao da sam osvojila na lutriji“.

Kaže da je biti mamom najbolji posao na svijetu.

www.medjugorje-news.com/noviziovt.net

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er