CRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Molitve koje pomažu protiv depresije i tjeskobe

Božanski Spasitelju Isuse, Ti si moj veliki Brat, moja radost i mir, moja snaga i život, moja sreća i jedini spas. U velikoj sam nevolji. Osjećam se tako potišteno i tjeskobno, umorno i neraspoloženo. Nestala mi je životna radost…

Božanski Spasitelju Isuse, Ti si moj veliki Brat, moja radost i mir, moja snaga i život, moja sreća i jedini spas. U velikoj sam nevolji. Osjećam se tako potišteno i tjeskobno, umorno i neraspoloženo. Nestala mi je životna radost, nemam volje ni zašto. Ne mogu mirno spavati. Ti to već znaš. Ti si božanski Spasitelj, čudesni Otkupitelj, moćni Osloboditelj. Molim Te, udijeli dar žive vjere, potpunoga pouzdanja i ljubavi u Tvoju čudesnu moć.

Znaš, Gospodine, da sam slab i grješan i da su napasti velike. Kad me god snađe duhovna suhoća i potištenost (depresija) i napadnu napasti, pošalji mi anđela da me krijepi i brani.

Budi moja snaga u svim poteškoćama i protivštinama! Rasvijetli me snagom svoga Duha da mogu prepoznati sve đavolske zamke i izbjeći ih.

Kad god se nađem u teškom stanju, budi Ti moje pouzdanje, jer u Tebe imam potpuno povjerenje.

Snagom Tvoje milosti, Isuse, odričem se svakoga grijeha i svakoga utjecaja Zloga! Odričem se duha depresije (potištenosti), straha, samosažaljenja, svake oholosti, nepraštanja i svih negativnih sila!

Moćni Spasitelju, Ti znaš kada me prvi put napala depresija, kad me je spopao strah. Žarko Te molim, oslobodi me od depresije i tjeskobe, svakoga straha i svega što me priječi da budem s Tobom i Ti sa mnom.

Čvrsto vjerujem da možeš i hoćeš to učiniti! Budi zato vječno hvaljen i slavljen! Budi ljubljen od svih stvorenja! Hvala Ti za ove trenutke koji mi pomažu da mislim na Tebe!

Znaj da s Tobom uvijek računam i da bez Tebe istinski živjeti ne znam. Hvala Ti, što me čuješ i uslišavaš! Amen. fra Petar Ljubičić

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er