MOLITVE

Molitva protiv straha

Molitva protiv straha, za mir u srcu! „Jer naša borba nije protiv krvi i tijela, nego protiv poglavarstva, protiv vlasti, protiv upravitelja tame ovoga svijeta, protiv duhova pakosti u zračnim visinama.“ (Ef 6,12)  

Tijekom života obuzimaju nas svakovrsni strahovi. Strah od gubitka posla, strah da će nam se brak raspasti, bojimo se bolesti, bojimo se da ćemo krivo odgojiti svoju djecu… Sve su to svakodnevni strahovi. A od svih se njih možemo maknuti. Kada strah „pokuca na vrata“, dopusti vjeri da ih otvori. Ne dopusti da te obuzima strah.

Ako te strah obuzme, izreci ove riječi: „Gospodine, ispuni moje dane svojim mirom. Tvoji planovi za mene su dobri i znam da ćeš svaku situaciju prilagoditi meni.“ Kada počnemo živjeti s takvom vjerom, strah će biti sve manje prisutan u našim životima. Jer, velik je Onaj koji je u nama: „Moćniji je Onaj koji je u nama nego onaj koji je u svijetu.“ (1 Iv 4,4)

MOLITVA

Oče, zahvaljujem ti za tvoju Riječ koja kaže da si mi dao duha snage, ljubavi i zdravog razuma. Primam mir u svoje srce i um i stojim snažno u vjeri znajući da u Isusovu imenu već živi u meni. Amen.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er