SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

ČUDESNO! Ozdravljenje od teške deformacije zagovorom sv. Josipa

ČUDESNO! Ozdravljenje Karla (Prezime poznato redakciji) od teške deformacije zagovorom sv. Josipa. Na našu e-mail adresu stiglo je još jedno čudesno ozdravljenje zagovorom i molitvom devetnice sv Josipu.

Svjedočanstvo pročitajte u nastavku:

Hvaljen Isus i Marija. Prije dvije godine sam operirao kuk ,imao sam ugrađene sarafe i metalni fiksator i sve sam to do prije 2 mjeseca nosio u nozi koja je uz to postala i kraća za 1 cm.

30. svibnja ove godine sam ponovo operirao kuk i izvadili su mi sav metal koji sam imao ugrađen, ali noga je i dalje bila kraća i teško sam hodao iako sam imao uložak za nogu u cipeli koji je trebao nadomjestiti 1 cm te noge.

Molitva

Molio sam se sv.Josipu kojeg jako puno poštujem i smatram ga zastitnikom i našoj nebeskoj majci Mariji naravno i našem Isusu i njima predao taj problem jer i moj posao zavisi od moje bolesti.

Uz svakodnevnu molitu krunice devetnice sv. Josipu i Krunice Božjeg Milosrdja, prije par dana sam osjetio jaku bol u mišićima kod kuka i uložak u cipeli mi je odjednom počeo smetati i imao sam osjećaj da mi je sad ta noga viša.

Izvadio sam uložak i primjetio da mi je noga se izravnala sa drugom te da mnogo lakše hodam i bolovi su bili sve slabiji. Hvala našoj gospi Mariji ,sv Josipu I našem dragom Isusu I Božjem milosrđu za tu ogromnu milost jer sam izgubio svaku nadu da ću moći opet normalno hodati.

Slava Bogu na visini i jedno veliko hvala za moju noga i sve ostale milosti koje primam.

Nek je na slavu Božju. Amen

Izmolite i vi devetnicu svetom Josipu klikom OVDJE. Velika čuda čini Gospodin zagovorom svetog Josipa hranitelja spasitelja svijeta Isusa Krista i Svete Obitelji.

Ako vi imate svoje svjedočanstvo napišite ga i pošaljite na našu e-mail adresu medjugorjenewssvjedocanstvo@gmail.com

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Također pročitajte
Close
Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er