SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Kako ga je Gospa čudesno spasila iz smrtne pogibelji

Kako ga je Gospa čudesno spasila Neki svećenik u Sjedinjenim Američkim Državama zalutao je jedne strašne olujne noći, putujući da obavi svoje dušobrižničke dužnosti. Ne samo da nije znao puta, nego se više uopće nije mogao orijentirati ide li prema istoku, sjeveru, jugu ili zapadu. U blizini nije bilo nikakvog ljudskog naselja, tada je svećenik bio u najvećoj pogibelji da izgubi život. I u toj teškoj situaciji sjeti se tada majke Gospe, te joj se iz dna duše preporuči.

A svećenik koji je bio na smrt umoran ispripovjedao joj je svoj doživljaj, svoje muke i tjeskobe i kako se obratio Gospa za pomoć.

I nakon žarke molitve nije prošlo puno vremena opazi kroz tamnu olujnu noć kako je u daljini neko svjetlo. On skupi svoje posljednje snage i nakon putovanja od jednog sata nađe se idući u pravcu onog svjetla pred jednom kućom. Pozvonio je pred vratima i odmah se pojavila domaćica koja ga je srdačno primila u kuću.

A svećenik koji je bio na smrt umoran ispripovjedao joj je svoj doživljaj, svoje muke i tjeskobe i kako se obratio Gospa za pomoć.

Tada mu domaćica reče: „velečasni, tu je zaista pomogla Majka Božja! U pola noći probudi me moje dijete vičući: Mama upali svjetlo, lijepa Gospođa kaže da moraš upaliti svjetlo. Isprva sam mislila da dijete samo sanja pa sam ga umirila. Ali nije trajalo dugo opet me zovne dijete: Mama moraš zapaliti svjetlo, tada sam mu rekla da samo sanja. I kad me je malo nakon toga i treći puta pozvalo, upalila sam svjetlo – samo da imam mira.

To je eto svjetlo koje vas je velečasni spasilo. Ono što je Majka Božja učinila tada, spasivši svećenika u iz smrtne pogibelji to čini sa svima koji se njoj obraćaju u olujama svog zemaljskog života na putu u vječnost.

gospa

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er