VJERA I DUHOVNOST

Jezivo svjedočanstvo o ubojstvu časne sestre ubijene u sotonističkom ritualu

Sestra Maria Laura Mainetti ubijene je 6. lipnja prije dvadeset i tri godine. Milena De Giambattista bila je jedna od tri “djevojke Sotone” koje su nesretnoj ženi nanijele po šest uboda nožem. Tom su prilikom tri djevojke prevarile, a potom i u zasjedi ubile u sotonističkom ritualu u blizini parka gradića u pokrajini Sondrio.

Djevojke su zajedno slušale Marilyna Mansona, polagale krvne zakletve, ostavljale sotonističke zapise posvuda, rezale se po rukama. Čak je i ubojstvo redovnice trebalo biti odavanje počasti sotoni. U početku su mislile na biskupa, a onda su shvatile da bi bilo teško ubiti tog čovjeka. I odabrali su najomiljeniju časnu sestru cijele zajednice. “Prevarila sam je tako što sam je uvukla u zamku, a zatim sam je ubila i dok smo to radile ona nam je oprostila”, napisala je žena zajednici časnih sestara u Chiavenni kojoj je sestra Mainetti bila članica. Danas je ubojica Milena udata, njen nekadašnji identitet tajan je.

Ubojica: “Imam sjećanje na ljubav. U njoj nalazim utjehu i milost”

“Od nje mogu imati samo uspomenu na ljubav”, riječi su njezine ubojice. “Povrh toga, također mi je omogućila da vjerujem u nešto što nije Bog ili sotona, već da je to bila jednostavna žena koja je pobijedila zlo”, kaže ona. Milenino svjedočenje je šokantno. “Sada u njoj nalazim utjehu i milost da mogu sve podnijeti. Uvijek se molim i sigurna sam da će mi ona pomoći da postanem bolja osoba.”

Biskup Coma Alessandro Maggiolini napisao je pet godina nakon njezine smrti da su „jednostavni ljudi već osjetili redovničinu svetost.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er