VJERA I DUHOVNOST

Jedinstveni događaj kada se Gospa ukazala vidjelici Vicki u svetištu u Loretu

Sestra Emanuela ispričala je događaj u kojem se vidjelici Vicki dok je molila ukazala se Nebeska Majka. Prisutni su shvatili što se događa kada joj se Vicka počela smiješiti i pratiti je pogledom.

Mnogi vjernici vjeruju da je ovo kuća Marije iz Nazareta koju su anđeli prenijeli u Loreto tako da je selo u Marchesu bilo njezin novi dom, a čini se da priča sestre Emmanuelle potvrđuje to vjerovanje.

Prije nekoliko godina međugorska vidjelica Vicka u društvu 10 prijateljica među kojima je bila i Gemma, otišla je moliti u Gospino svetište u Loretu. Kako bi mogla nasamo moliti, Vicka je odlučila otići u svetište odmah nakon ručka, u 14 sati, u vrijeme kada vjernika nema mnogo.

Ušavši sa svojim prijateljicama, vidjelica je počela dugo moliti, sve dok se odjednom nije počela smiješiti, okrećući glavu s jedne strane na drugu. Ovo neobično ponašanje privuklo je pažnju Gemme koja ju je upitala zašto se tako ponaša, a ona je odgovorila: „Zato što je došla Gospa, a ja sam je pratila pogledom. Hodala je sredinom sobe.” Ovo je Gospin dom“.

Potvrdu da je svetište Gospe u Loretu Marijin dom dala je dakle i ova priča. Oni koji vjeruju neće posumnjati da je to istina, i kako često ponavlja Gospa, oni su već blaženi.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er