SVJEDOČANSTVA

SVJEDOČANSTVO OZDRAVLJENJA REDOVNICE Imala sam maligni tumor i trebala umrijeti, ozdravila sam po zagovoru o. Antića

SVJEDOČANSTVO OZDRAVLJENJA REDOVNICE Imala sam maligni tumor i trebala umrijeti, ozdravila sam po zagovoru o. Antića

U kolovozu 1965. pojavila mi se oteklina veličine šljive na rubu gornje čeljusti. Počelo me je boljeti i oko, a kako se mislilo daje to neka infekcija počela sam uzimati antibiotike. Nije mi ništa pomoglo, bolovi su se pojačavali, isto tako neko sijevanje u mišićima lica i desnog oka.

Nakon nekoliko dana i pregleda od strane više liječnika utvrđeno je da se radi o malignom tumoru te da je potrebna hitna operacija ako se hoće spasiti oko i ostati na životu. Nisam se mogla odlučiti na operaciju već sam zatražila da me otpreme iz bolnice natrag u samostan da tamo umrem.

Molila sam se žarko Gospi Sinjskoj, a kada su me tih dana posjetile neke sestre preporučile su mi da se molim, a i one će moliti za zagovor oca Antića. Iste večeri molila sam za zagovor fra Ante, obećala sam da ću tako nastaviti tijekom devet dana. Nisam dugo mogla zaspati, što zbog bolova, što zbog uzbuđenja.

Drugo jutro kada sam se probudila osjetila sam da su mi zavoji spali, da nema više otekline. Nisam imala bolove, mogla sam se dignuti iz kreveta i otići bez muke na svetu misu. Isti dan vratila sam se u svoj dragi samostan.

Otada se svakodnevno molim za zagovor fra Ante Antića i čvrsto sam uvjerena da mi je njegov zagovor pomogao.”

č. sestra Anima Jakić

(“Dobri otac Antić” – glasilo Vicepostulature Sluge Božjeg fra Ante Antića /broj 1/ Zagreb, 1971.)

www.medjugorje-news.com

Izvor
bitno.net
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er