CRKVAGOSPINE PORUKEVJERA I DUHOVNOST

Gospina poruka: Preko 100 tisuća svećenika napustiti će Crkvu

Gospina poruka: Preko 100 tisuća svećenika napustiti će Crkvu. U jednom od duhovnih nagovora Fra Goran Azinović govori o jednom od najbitnijih ukazanja u povijesti a to je ukazanje Gospe u La Salettu.

Ovako kaže fra Goran: Gospa od La Salette. Zbilo se to 19. rujna 1846. Gospa se ukazala na jednom pustom djelu Francuske, zamislite na visini od 1800 metara na obroncima Alpi. Dvoje djece čuvali su stado. Zapravo čuvali su krave. Melanija imala je 15 godina a Maximil je imao 11 godina.

Nisu znali ni pisati ni čitati. Bili su priprosti seljaci odnosno djeca iz seljačkih obitelji. Melanija je čuvala krave od svoje obitelji. A Maximil je imao obitelj i maćehu doma koja ga je progonila tako da je on uvijek bio negdje vani čuvajući koze.

Gospina poruka

Kako je jedan radnik u Melanijinoj obitelji koji je čuvao krave dobio otkaz pozvali su malog Maximila da se pridruži Melaniji i da oni zajedno čuvaju krave.

I na tim visokim obroncima gdje su čuvali krave, Gospa se ukazala u 3 sata. U videu u nastavku poslušajte što se dalje dogodilo.

Fra Goran Azinović – Gospina poruka: Preko 100 tisuća svećenika napustiti će Crkvu

Nekoliko je papa odobrilo štovanje Gospe iz Salleta. Ukazanje kao i poruke kao stvarno i istinito prvo je potvrdio tadašnji biskup biskupije Grenoble-Vienne, mons. Philibert de Bruillard, 19. rujna 1951. godine. Dana 19. svibnja 1852. godine položen je kamen temeljac za gradnju Marijine bazilike na mjestu Gospina ukazanja. Crkva je istraživala ovaj fenomen i priznala vjerodostojnost ukazanja 15. studenog 1851. godine, kao i Gospinu poruku za javnost.

Katolička Crkva ove je poruke i ukazanje službeno priznala 16.studenog 1851. a djevojčica Melenija postala je redovnica te je 1878. godine ispričala svjedočanstvo kao i sadržaj poruka namijenjenih svim narodima cijelog svijeta.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er