HRVATSKAVJERA I DUHOVNOST

Isusove riječi iz Evanđelja po Luki najbolje opisuju sliku Freda Matića nakon što je njegovo kontroverzno izvješće prihvaćeno

Slika hrvatskog zastupnika u Europskom parlamentu, Predraga Freda Matića, koji skače od sreće jer su zastupnici europskog parlamenta prihvatili njegovo izvješće o ‘reproduktivnom pravu žena’ koje, između ostalog, preporučuje zemljama članicama da osiguraju ženama i majkama da neometano abortiraju odnosno rastrgaju plod utrobe svoje, dijete s ručicama, nogicama, glavicom (svi dijelovi tijela moraju biti prisutni da bi se reklo da je abortus uspio) srcem koje kuca, obišao je Hrvatsku i svijet piše Dnevno.hr.

Što to ima radosno u takvom činu? Naš zastupnik, a očito i većina u Europskom parlamentu smatraju da su učinili veliki civilizacijski napredak ovim izvješćem,no zapravo, ako u 21. stoljeću najgnjusnije barbarstvo nad tijelom žene i majke zovemo napretkom, a u isto vrijeme imamo zakone koji štite embrije kokoši, ptica, mravinjake moramo glasno reći da nešto s nama nije uredu, baš u civilizacijskom smislu. No, ne brinite, Bog doista nikada ne kasni i sva će ta nevina dječica imati što reći nama – o našem napretku.

A sliku hrvatskog zastupnika Freda Matića koji skače od veselja poradi uspjelog izvješća najbolje opisuje sljedeća Isusova riječ iz Evanđelja po Luki:

Riječ Gospodnja

U ono vrijeme reče Isus svojim učenicima: “Nije moguće da ne dođu sablazni, no jao onome po kom dolaze; je li s mlinskim kamenom o vratu strovaljen u more, korisnije mu je, nego da sablazni jednoga od ovih malenih. Čuvajte se!”

Vezani članci

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er