VJERA I DUHOVNOST

Egzorcist svjedoči: Demon straha ju je opsjedao, a kroz tu kušnju Bog je želio da…

Egzorcist o. Chad Ripperger u ovom predavanju objašnjava kako nam kušnje pomažu na putu posvećenja i pročišćenja, te kako možemo prepoznati u kojoj kreposti Bog želi da rastemo. Preporučamo da poslušate!

„Bog ima potpunu kontrolu nad svim aspektima duhovnoga rata. Nad svim aspektima. Svako uplitanje demona i svako iskušenje, može nam koristiti ako odgovorimo na Božju milost. Služit će za naše posvećenje i može nam pomoći da napredujemo u krepostima.

Također sam spomenuo da je krepost s kojom se ljudi najviše muče i u vezi koje Bog dopušta da budu najviše iskušavani, to je često krepost u kojoj Bog želi da se osoba istakne. Imao sam slučaj gdje je jednu ženu opsjedao demon straha, a krepost kojom je Bog želio da ona ovlada bila je poniznost. I tako je počela raditi na poniznosti. To je ključna stvar kojoj bi ova poniznost zapravo dala temelje. Imala je hrabrosti. To je bila jedna od stvari na kojima je počela raditi i stvari glede opsjednutosti počele su se mijenjati“, ispričao je o. Ripperger.

Cijelo predavanje možete poslušati ovdje:

Vezani članci

Izvor: Izdavačka kuća Kyrios

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er