CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Egzorcist imao šokantnu viziju. Gospa je pokazala što se događa sa svijetom

Svećenik i egzorcist te voditelj službe ozdravljenja vlč. James Blount iz nadbiskupije Atlanta nedavno je imao, kako sam svjedoči, viziju Blažene Djevice Marije na nebu. Kazao je da je doživio tri vizije isti dan a koje su ga zapanjile.

Kaže da je kao svećenik zaljubljen u nju. “Neizrecivo je lijepa”, svjedoči i dodaje kako je Majka Anđelika (poznata časna sestra i evangelizatorica op.a.) jednom rekla da kad anđeli vide Gospu. onesvjeste se od njezine ljepote. “Čeznem za danom kad svi zaznaju za ovo remek djelo Božje, Njegovu najfiniju tvorevinu,” kaže egzorcist James.

“Imao sam radost vidjeti ju, govori i dodaje da ju je vidio kako se penje visoko u iznad Crkve. Bila je prilično velika, jer sam ja bio ovdje dolje na zemlji ”, nastavlja egzorcist Blount. “U osnovi sam vidio Marijin torzo od struka do tjemena. Prilično je lijepa.“Ali, Gospa je nešto držala u rukama. Bilo je crno – bilo je mračno. Nisam znao što je to. Držala je u ruci. Činilo se da je zakrivljeno. Bilo je to poput koluta nečega u njezinim rukama.

Dok sam ju gledao, ona se okrenula i to nešto u njenim rukama počelo se odmotavati. Tada sam shvatio da je to hrpa materijala – hrpa tkanine. I počelo je izlaziti – izvlačiti joj se iz ruke. Još uvijek je drži, ali ono izvlači iz njenih ruku, rekao je egzorcist . Tada vidim kako  spušta tu tkaninu,  okreće se i kruži oko svijeta.

Dok stojim tamo, kruži po cijeloj zemlji i vraća se tamo gdje smo bili, u Georgiji za nekoliko sekundi. Potom je opet zaobišla, i opet i opet kako bi zamotala cijeli svijet u ovu crnu tkaninu, rekao je egzorcist James. “Vidio sam ispred sebe izgovorene njene riječi (vidio sam ove riječi u svom duhu): ‘zatamnjenje’. Tada je cijela vizija nestala.

“To me ni na koji način nije uplašilo jer nam je Gospodin rekao da čitamo znakove vremena. Moramo biti svjesni što se događa, jer Bog je u pokretu. Đavao je već dugo u pokretu i uskoro će dobiti svoju pravednu nagradu (kaznu). I Bog će ostvariti svoju pobjedu preko svoje Svete Majke, kaže vlč. Blount napominjući da mi moramo biti svjesni tame koja je najavljena u Božjoj riječi,zaključio je egzorcist James.

Proroštva svetaca o tri dana tame možete čitati OVDJE.

www.medjugorje-news.com

Via
medjugorje-news.com
Izvor
dnevno.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er