BIJAKOVIĆICRKVAMEĐUGORJEVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

BROTNJO – GOSPINA OAZA MIRA!

Nakon što je udruga “Zavjet Gospi” uspješno organizirala povijesno hodočašće iz Čitluka u Međugorje prije točno mjesec dana, jutros su na nekoliko mjesta (a bit će ih još) na ulazima u Brotnjo osvanuli jumbo plakati s fotografijom Međugorja, koju je uslikao Mateo Ivanković te prigodnim natpisom na njoj, a sve u organizaciji i realizaciji same udruge “Zavjet Gospi”!

Bogu hvala, nastavimo i dalje posvećivati Brotnjo našoj Kraljici Mira, te budimo svjesni kakvu milost primamo već 39 godina!Udruga “Zavjet Gospi” je uputila i prigodnu poruku za sve naše žitelje Brotnja, a pogotovo za naše mlade:

“Draga mladeži, ne bojte se biti Kristovi svjedoci, a najlakši put do Isusa je preko Gospe! Naša je budućnost u Bogu i Gospi, te u vama, dragi mladi, koji hodite Gospinim stazama na misu, te se uspinjete na Podbrdo i Križevac.

Budite na Mladifestu, pokažimo primjer molitve i zajedništva milijunima hodočasnika koji ne mogu biti u Međugorju! Budimo Gospine ispružene ruke, te molimo za sve koji su potrebni milosti koja se nama daruje besplatno skoro četrdeset godina! Ne zaboravimo Gospine riječi:

Vezani članci

“Kad biste znali koliko vas ljubim, plakali biste od radosti”. Dobro došli Kraljici Mira.”

www.medjugorje-news.com/ Autor:Mateo Ivanković

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er