MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Ako ste nemirni prije spavanja, molite ovaj kratki psalam da biste lakše zaspali u miru

Ako ste nemirni prije spavanja, molite ovaj kratki psalam. Često će vam na kraju dugog dana sve brige i brige bombardirati mozak, otežavajući vam da mirno zaspite.

Ponekad će to čak dovesti do nemogućnosti da uopće spavate, jer nećete moći odbaciti svoju moždanu aktivnost i na kraju ćete biti još dublje uvučeni u tjeskobu. Kada se suočite s takvom situacijom, najbolje je staviti se u naručje Boga, koji je krajnji davatelj mira.

Jedan od načina da to učinite je molitva sljedećeg psalma. Psalmist zahvaljuje Bogu za blagoslove koje mu je dao, a zatim polaže svoje povjerenje u Boga, znajući da je u Bogu siguran. Ovo je jedan od najvažnijih ključeva za pronalazak mira u našim životima. Ako ne možemo vjerovati Bogu i njegovom planu za naše živote, nikada nećemo biti istinski mirni.

Usliši me kad te zovem, Bože moj spasitelju. Kad me nevolje stisnu, oslobodi me; smiluj mi se, usliši molitvu moju. Mnogi govore: “Da dočekamo bolja vremena! Gospodine, pokaži nam svjetlo svoga lica!” Ali ti si mome srcu dao više radosti nego kad ima žita i vina u izobilju. U miru ću leći i zaspati, jer ti me jedini, Gospodine, čuvaš. (Psalam 4,2,7-9)

www.medjugorje-news.com

Izvor
aleteia
Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er