OSTALOZDRAVLJE

Znanstvenik Krešimir Pavelić: Cijepljenje djece? Apsolutno nedopustivo!

-Akademik, prof. Krešimir Pavelić: Mislim da je „cijepljenje“ djece eksperimentalnim preparatom krajnje neetično i apsolutno nedopustivo, tim prije što se radi o bolesti koja za djecu uopće do sada nije bila smrtonosna. Prema službenim podacima američkog Centra za kontrolu lijekova (CDC) čak 70.000 djece mlađe od 12 godina primilo je jednu dozu preparata za prevenciju COVIDA 19, dok je čak 2.1 milijun djece u dobi od 12 do 15 godina „procijepljeno“!

Prof. Krešimir Pavelić : Rizik obolijevanja djece od COVID-a 19 izuzetno je nizak

S obzirom na negativne posljedice „cijepljenja“, roditelji i doktori predali su američkom saveznom sudu zahtjev za zabranu „cijepljenja“. Mislim da se radi o tzv. cjepivu Pfizer. Istovremeno francuski centar za procjenu lijekova traži trenutnu zabranu tzv. cijepljenja svim trenutno korištenim tzv. cjepivima bez obzira na vrstu i proizvođača.

Rizik obolijevanja djece od COVID-a 19 izuzetno je nizak. Prema kanadskim podacima od oboljele djece u dobi ispod 19 godina samo 1 od 200 je hospitaliziran a umro je 1 od 24.000 što je manje nego kad je riječ o sezonskoj gripi. CDC sugerira veću smrtnost djece tj. i dalje nevjerojatno nisku stopu smrtnosti od 0.04 %!

S obzirom da nema rizika pa tako ni nikakve koristi od „cijepljenja“ djece, – korist ima jedino proizvođač tzv. cjepiva koji s „cijepljenjem“ djece dobiva novo ogromno tržište i velike zarade.

Zabrinutost javnosti je ogromna pa je neophodna hitna procjena rizika tzv. cijepljenja djece te evaluacija dosadašnjih eventualnih štetnih posljedica i smrtnih slučajeva koji se povezuju s tzv. cijepljenjem.

Postavlja se pitanje što se želi postići ovakvim pristupom upravljanja jednom bolešću ili moguće sindromom, masovnim „cijepljenjem“ eksperimentalnim preparatima koje imaju veću stopu smrtnosti od same bolesti (a dugoročno uopće ne znamo što će se događati) te osobito koji je cilj „cijepljenja“ djece koja nemaju gotovo nikakve rizike od obolijevanja.

Toliko je članaka na ovu temu već napisano, toliko je podataka koji u početku nisu bili poznati javnosti ipak dospjelo u medije, znanstvena zajednica pokazala je s odmakom od ove godine dana vrlo široki spektar podataka koji u najmanju ruku ne može opravdati trenutni narativ i propagandu, da se može ustvrditi kako je vrijeme zrelo za djelovanje ljudi i zaustavljanje ove ‘ludosti’.

Barem bi to trebali činiti oni koji su uspjeli nadići strah i misaonu konfuziju uzrokovanu dezinformiranjem mnogih javnih medija i zadržati svoj zdrav razum i etiku prema budućnosti i naraštajima koji će naslijediti posljedice ovoga što se sada zbiva.

www.medjugorje-news.com

Izvor
magnifikat.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er