MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Vidjelica Mirjana: Iskoristimo ovo vrijeme milosti, doći će drugo vrijeme, vrijeme bolnog pročišćenja za cijelo čovječanstvo”

Vidjelica Mirjana opet ponavlja: ‘Ovo je vrijeme milosti kada se daju mnoge milosti, to je razdoblje obraćenja. Drugo će razdoblje biti vrlo bolan postupak pročišćenja koji će biti za cijelo čovječanstvo i na kraju će doći susret s Isusom i pojavit će se vidljivi znak. ”

Da bismo bolje razumjeli ovaj članak o Međugorju, moramo se vratiti unatrag. Jasne su riječi koje je izgovorila vidjelica Mirjana Soldo. Kao i sve stvari rečene o Gospi, one se ne mogu izbrisati, a sastavni su dio misterija Međugorja. 2. studenog je 1985. tijekom ukazanja svećenik je vidio Mirjanu kako spušta glavu, bila je vrlo tužna, očiju punih suza.

Vidjelica Mirjana: Ovo je vrijeme milosti

Nakon ukazanja pitao ju je: Što je bilo? Zašto ste bili tako tužni? ». Tada je objasnila: „Gospa me natjerala da prvi put, kao u filmu, vidim otkrivanje prve tajne. Vrlo je teško i bolno. Zbog toga sam tužna. Vidjelica kaže da je pitala Gospu: „ako će se te stvari dogoditi, znači li to da je Bog tvrdog srca. Gospa je odgovorila: “Bog nema tvrdo srce, ali vi imate tvrdo srce: pogledajte oko sebe koliko grijeha ima i shvatit ćete”. Poslije sam razgovarao s vidjelicom koja ponovno ponavlja: ‘Ovo je razdoblje razdoblje milosti kada se daju mnoge milosti, to je razdoblje obraćenja.

Drugo će razdoblje biti vrlo bolno vrijeme pročišćenja koji će biti za cijelo čovječanstvo i na kraju će doći susret s Isusom i pojavit će se vidljivi znak. ” Pitao sam vidjelicu kako se osjeća. S jedne strane osjeća se tužno, a s druge strane naglašava da moramo biti jako sretni, ako znamo što nas čeka. Ovaj život ima vrijednost, ali pred vječnim životom ovdje na zemlji samo smo putnici.

Kao što znate, Gospa svima nama šalje poruke. Gospa je rekla da bismo svaki dan trebali biti u svetosti, posluhu, Božjoj dobroti, kako bismo bili ljepši i spremniji za Gospodinov dolazak. Želio bih naglasiti tri točke koje bi za nas kršćane trebale biti tri svjetla. Prije svega: vjera. Ne računamo na vječni život. U mjeri u kojoj za nas vječni život nije stvarnost, ali je nešto “što može biti”, tužni smo, ne možemo živjeti blagdan Svih Svetih bez ove vjere.

Da vam netko dođe reći: “Želim se riješiti svih vaših problema i želim vas učiniti sretnom i blagoslovljenom”, što biste učinili? Ovaj trenutak krize u čitavom čovječanstvu vrlo je povoljan trenutak za nas kršćane da otkrijemo Boga. Zaista je milost otkriti Boga. Doista vam kažem: blago vama ako imate patnje i u njima otkrijete Boga i vječni život.

mirjana

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er