MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Veza između Međugorja i duša u čistilištu: Gospa u poruci poziva na molitvu

Gospa u Međugorju kaže da se nešto posebno događa kada se svakodnevno molite za duše u Čistilištu … “dobijete nove zagovornike koji će vam pomoći u životu da shvatite da sve zemaljske stvari za vas nisu važne, da je samo nebo ono čemu treba težiti.”

I austrijska mističarka Maria Simma u jednom razgovoru spominje vezu Međugorja i duša u čistilištu, pa tako na upit o autentičnosti Međugorja odgovara ovako:

U nekoliko ste navrata spomenuli Međugorje. Možete li mi reći malo o tome sada? Ukazuje li se doista Marija, Isusova majka? 

Oh! Da, doista se pojavljuje, Gospa je prisutna u Međugorju. Išla sam tri puta, ali nisam trebala ići tamo da bih utvrdila je li to istina ili ne. Ubrzo nakon što su ukazanja započela, u lipnju 1981., pitala sam siromašnu dušu iz Čistilišta i rekla mi da je istina, Gospa doista dolazi u to malo mjesto. Znate, s Međugorjem postoji samo jedna velika opasnost, a ona je da ga svijet kao ni majku Božju, ne uzima u obzir. Duše iz čistilišta vidim često, kad su u potrebi molitve.

Gospa u poruci iz studenoga 1986. poručuje:

Poruka, 06. studeni 1986

Draga djeco! Danas vas želim pozvati da iz dana u dan molite za duše u čistilištu. Svakoj duši je potrebna molitva i milost da dođe do Boga i Božje ljubavi. A time i vi, draga djeco, dobivate nove zagovornike koji će vam pomoći u životu da spoznate da sve zemaljske stvari nisu za vas važne, da je samo Nebo ono za čime trebate da težite. Zato, draga djeco, molite bez prestanka da biste sebi mogli pomoći, a i drugima kojima će molitve donijeti radost. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu!”

Molimo za duše u čistilištu svakodnevno, prikažimo svetu misu za njih, pomozimo im svojim molitvama i zasigurno ćemo steći zagovornike koji će nam svojim molitvama pomoći kada nam je pomoć najpotrebnija.

gospa

www.medjugorje-news.com prijevod Maja

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er