VJERA I DUHOVNOST

Veliki egzorcist otac Amorth: Oprez, ako mu se netko klanja i na jedan “bezazleni praznik”, Sotona misli da polaže pravo na tu osobu

Otac Amorth o „Halloweenu“: Ako mu se netko klanja i samo jednu noć, Sotona misli da posjeduje pravo na tu osobu. Jeziva maskiranja, naizgled bezopasna zazivanja duhova za egzorcista nisu ništa drugo doli odavanje počasti knezu ovoga svijeta…

„Mislim da talijansko društvo gubi svoj razum, smisao života, te da je sve više i više bolesno.

Stoga, nemojte biti iznenađeni ako se čini da svijet ide prema kraju, i ako istraživanja psihologa i psihijatara govore o djeci koja su vandali, koja su nervozna; o mladima koji su opsjednuti i depresivni, koji razmišljaju o samoubojstvu.

Rekao je to bivši egzorcist Svete Stolice, nekadašnji predsjednik Međunarodnog udruženja egzorcista, pokojni otac Gabriele Amorth.

Vezani članci

Halloween je svojevrsna spiritistička seansa prezentirana u obliku igre. U tome se i krije Đavlova lukavost

„Jako mi je žao da se Italija, kao i ostatak Europe, udaljava od Isusa, i odaje počast Sotoni“, rekao je egzorcist koji smatra da je „Halloween svojevrsna spiritistička seansa prezentirana u obliku igre.

U tome se i krije Đavlova lukavost. Možete primijetiti da je sve predstavljeno kao igra.

Ni grijeh u današnjem svijetu više nije grijeh. Sve se provlači pod izlikom potrebe, slobode, osobnog zadovoljstva i užitka. Čovjek je postao sam svojim bogom, a upravo je to ono što želi Đavao“.

Podsjetio je da su u mnogim talijanskim gradovima bile organizirane „proslave svjetla“, s pjesmama posvećenima Gospodinu i bezazlenim igrama za djecu.

Ta su slavlja suprotnost slavljima tame, zaključio je o. Amorth.

www.medjugorje-news.com

Izvor
magnifikat.hr
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please turn off adblocker