OSTALOZANIMLJIVOSTI

Večeras ide zadnji ‘Milijunaš‘ s publikom, novi se snima u skladu sa Stožerom: samo su četiri natjecatelja, evo tko mijenja džoker ‘pitaj publiku‘

HRT-ov kviz “Tko želi biti milijunaš?” večeras će emitirati svoju posljednju epizodu s publikom, snimljenu prije početka pandemije.

Snimanje popularnog kviza nastavlja se, naime, pod novim uvjetima, koji uključuju i novi džoker.

Kako piše Večernji, u novoj verziji kviza bi, umjesto dosadašnjih šest natjecatelja, trebalo biti njih četvero i show će u svakom segmentu pratiti upute i mjere koje svakodnevno donosi nacionalni Stožer civilne zaštite.

Najveća novost je uvođenje novog džokera “Tri mudraca”, koji će zamijeniti džoker “Pitaj publiku”, jer u studiju publike do daljnjeg nema.

Vezani članci
image


Džoker “Tri mudraca” već se koristio u Rusiji, Estoniji, Njemačkoj, Indiji, Latviji, SAD-u i Vijetnamu, a funkcionira na način da trojica, sastavljena od  preostalih pomaže natjecatelju.

https://www.youtube.com/watch?v=JlM6-qP3QHE

Riječ je o poznatim kvizašima, bivšim natjecateljima, koji su na Milijunašu osvajali iznose iznad 250 tisuća kuna, koji će pomagati natjecatelju kad ih pozove u spas.

Iz HRT-ovih Komunikacija nisu još potvrdili da od idućeg tjedna kreće snimanje novih epizoda Milijunaša, ali su najavili da će nakon popuštanja mjera vraćati emisije čije je snimanje privremeno prekinuto, a dodali su i kako će se službeni detalji znati početkom idućeg tjedna.

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er