MOLITVE

Snažne molitve za ozdravljenje sv. Padre Pia koje su promijenile tisuće života

Sveti Padre Pio nadaleko je poznat širom svijeta po svom moćnom nebeskom zagovoru i čudesima ozdravljenja. Imao je nepokolebljivu vjeru u Boga i nastavlja zagovarati kršćanske vjernike. Pripisana su mu nebrojena čuda, kako za života, tako i nakon smrti.

Evo kratke molitve za iscjeljenje, koju je napisao sveti Padre Pio, koja se oslanja na Božju snagu, i promišlja o muci.

Molitva svetog Padre Pija za iscjeljenje

O moj Isuse, daj mi svoje snage kad se moja slaba narav pobuni protiv nevolje i patnje ovog života u progonstvu i omogući mi da sve prihvatim sa vedrinom i mirom.
Svom snagom prilijepi me za Tvoje zasluge, Tvoje patnje, Tvoje trpljenje i Tvoje suze, kako bih mogao surađivati ​​s Tobom u djelu spasenja.
Daj mi snage da poletim od grijeha, jedinog uzroka Tvoje agonije, Tvog znoja, krvi i Tvoje smrti. Uništi u meni sve što Tebi ne godi i ispuni moje srce vatrom svoje svete ljubavi i svim svojim patnjama.
Zagrli me nježno, čvrsto, blizu sebe da te nikada ne ostavim samog u tvojoj okrutnoj muci. Molim samo za mjesto odmora u Tvom Srcu.
Amen.

Molitva Padre Pia po kojoj su ozdravile tisuće

Još je jednu molitvu sastavio Padre Pio, a nju je molio svaki dan kad bi išao isprositi milost od Boga za sve one potrebne koji su mu dolazili i slali pisma s nakanama. Molitva je posebna jer podsjeća Gospodina na Njegove riječi i obećanja koje ne može odbiti. Po ovoj molitvi Padre Pia ozdravile su tisuće na duhu i tijelu.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, pitajte i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se.’ Evo, ja kucam, tražim i pitam milost …… (ovdje navesti zahtjev)
Oče naš …. Zdravo Marijo …. Slava Ocu ….

Presveto Srce Isusovo, ja stavljam sve moje povjerenje u Tebe.

O moj Isuse, ti si rekao: ‘Zaista, kažem vam, ako nešto zaištete Oca u ime moje, on će vam dati.’ Eto, u Tvoje ime, ja molim Oca za milost …… , (ovdje navesti zahtjev)

Oče naš …. Zdravo Marijo … . Slava Ocu…

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button