ZANIMLJIVOSTI

Slavna tattoo umjetnica krštena nakon što se odrekla vještičarenja i okultizma

Ceremonija krštenja uslijedila je nešto više od godinu dana nakon što se reality zvijezda javno odrekla svoje veze s okultizmom i odbacila svoje knjige o čarobnjaštvu. Kat Von D holivudska tattoo umjetnica čije je puno ime Katherine von Drachenberg, nedavno je dospjela na naslovnice kada je na Instagramu podijelila video svog krštenja.

U isječku je okružena prijateljima i obitelji u svojoj zajednici u Indiani, kamo se preselila 2020. Von D pjeva u zboru i na kraju isječka odjevena je u bijelu halju dok stoji u bazenu vode sa svojim pastorom .

“Katherine von Drachenberg, nakon tvoje ispovijesti vjere u Gospodina Isusa Krista i u skladu s njegovom božanskom zapovijedi, krstim te, u ime Oca i Sina i Duha Svetoga”, rekao je pastor. Ceremonija je uslijedila nešto više od godinu dana nakon što se reality zvijezda javno odrekla svoje veze s okultizmom i podijelila fotografije svojih mnogih odbačenih knjiga o čarobnjaštvu, uključujući nekoliko setova tarot karata.

Odluku je obrazložila na društvenim mrežama u ljeto 2022. godine. “Puno sam stvari pogriješila u svojoj prošlosti”, rekla je tada 40-godišnja reality TV zvijezda koja je odrasla u Meksiku. “Jednostavno ne želim pozvati ništa od toga (okultno) u živote naše obitelji, čak i ako je to prerušeno u prekrasne naslovnice.” Ovo nije bio prvi put da je Von D izrazila kajanje zbog prošlih izbora. Otvoreno je govorila o svom putu od ovisnosti do trijeznosti i u prosincu 2020. podijelila je video svoje “zatamnjene” tetovaže, jedne za prekrivanje drugih tetovaža za kojima sada žali: “Bile su orijentir mračnih vremena”, objasnila je.

www.medjugorje-news.com

Izvor
aleteia

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er