VJERA I DUHOVNOST

Čudesni posljednji trenuci života – Slab i jedva govoreći, otac im je šapnuo: “Molite jako jer me đavao želi ugrabiti”

Ova priča, koju je podijelio obiteljski prijatelj, svjedočanstvo je o snazi ​​molitve, zagovoru Blažene Djevice Marije i Isusovom obećanju da će biti s nama u našim posljednjim trenucima. To je podsjetnik da čak ni pred licem smrti nismo sami i da nam naša vjera može donijeti utjehu i sigurnost vječnog života.

Čudesni posljednji trenuci:

U trenucima umiranja njihovog oca, od njegovih 17 djece, 5 je bilo prisutno uz njegovu postelju (ostala djeca žive daleko). Napeto su čekali uz njegovu postelju. Slab i jedva govoreći, otac im je šapnuo: “Molite jako jer me đavao želi ugrabiti.” Sa suzama u očima djeca su počela usrdno moliti. Jedna je kći izvadila bočicu svete vode, poškropila je po sobi i počela moliti krunicu, zazivajući imena Isusa i Majke Marije.

Tri sata molili su svim srcem tražeći Božju zaštitu i milost. Polako se uznemirenost njihova oca počela smirivati, a prostoriju je obavijao osjećaj mira. Upravo tada je stigla jedna od kćeri koja je, vidjevši situaciju, ohrabrila oca govoreći: “Tata, zazovi majku Mariju i Isusa da te spase i zaštite.”

U trenutku jasnoće, njihov otac je podigao pogled i tiho rekao: “Oni su već ovdje.” Njegovo je lice obasjalo miroljubiv osmijeh dok je mirno preminuo, okružen svojom obitelji punom ljubavi i Božjom prisutnošću.

Ova priča, koju je podijelio obiteljski prijatelj, svjedočanstvo je o snazi ​​molitve, zagovoru Blažene Djevice Marije i Isusovom obećanju da će biti s nama u našim posljednjim trenucima. To je podsjetnik da čak ni pred licem smrti nismo sami i da nam naša vjera može donijeti utjehu i sigurnost vječnog života. Otac im je umro u stanju milosti osnažen sakramentom Crkve. Vjera njihove djece spasila je i pomogla njihovom tati u njegovom posljednjem trenutku. (pobožni katolik)

Izvor: Facebook/Catholic Tradition and Evangelization / hkm.hr

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er