BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJEPLAVI KRIŽVJERA I DUHOVNOST

Proročke riječi Gospe u Međugorju: “Današnji svijet prolazi kroz krizu jer se udaljio od Boga”

Međugorski vidioc Ivan Dragičević prenosi Gospinu poruku u Međugorju koju preko njega upućuje cijelom svijetu. Gospa kaže u jednoj poruci: “Draga djeco današnji svijet prolazi kroz svoje teške krize, a najveća kriza je kriza vjere jer se svijet udaljio od Boga. Današnje čovječanstvo se uputilo na put bez Boga,….

Na poseban način Gospa u Međugorju je zabrinuta za sve mlade u svijetu. Kaže da se nalaze u jako, jako teškoj situaciji, a da im mi možemo pomoći jedino svojom ljubavlju i molitvom srca. I kaže: “Dragi mladi, ovo što današnji svijet nudi, to je sve prolazno.” Sotona koristi svaki slobodan trenutak za sebe, a danas to najviše čini na mladima jer želi razrušiti naše obitelji.”

“Draga djeco ovaj svijet ima budućnost ali pod jednim uvjetom a to je da se vrati Bogu.”

Gospa je kao i svaka majka uporna i mnoge nebi trebalo čuditi što se sve ove govine ukaziva u Međugorju. Gospa zove ustrajno sve, a posebno mlade da u svojim župama otvaraju Molitvene grupe. Također Gospa posebno zove i svećenike da oni osnivaju u svojim župama razne Molitvene grupe. Danas je iščezla molitva iz obitelji i trebamo se ponovo vratiti molitvi….

Treba na umu imati i prve Gospine riječi vidiocima u Međugorju. Gospa je na njih položila ruke i rekla prve riječi. “Draga djeco, ja sam s vama, ja sam vaša majka. Ne bojte se ničega, ja ću vas zaštititi, ja ću vam pomoći, ja ću vas voditi. Ne bojte se draga djeco”.

Također bitno je moliti za nevjernike jer mi kažemo nevjernici, a Gospa uvijek kaže ‘oni koji još nisu upoznali ljubav Božju’.. Gospa je u Međugorju prenijela bitne riječi. Ona od nas traži primjer, a ne traži priču. Ona traži da mi svojim životom pričamo, kako bi nevjernici mogli vidjeti u nama Boga i ljubav Božju.

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er