MOLITVEOSTALOVJERA I DUHOVNOSTZDRAVLJE

Na koji način kršćani mogu pobjediti brigu

Osoba koja niječe da nema brigu niječe stvarno stanje. Svaka osoba koja ozbiljno shvaća odgovornosti ne može, a da ne osjeća određenu zabrinutost. Kada se zbog nečega brinete zapišite to. To mogu biti brige oko plaćanja računa, bolesti, vaše djece ili bilo čega drugog.

Sljedeće, pretvorite taj popis briga u molitvenu listu. Molite se za ono za što ste zabrinuti za vašu brigu. Bit ćete zadovoljni kada vidite koliko će vam to pomoći spriječiti da vas brige onesposobe i nadziru.

Zatim taj popis pretvorite u listu akcije. Ako poduzmete nešto uskoro ćete vidjeti da je paralizirajuća, tjeskobna briga zamijenjena zdravom, razumnom brigom za odgovornosti koje donosi život.

Trebamo prepustiti svoje bespomoćne osjećaje i brigu u svemoćne Božje ruke. Trebamo baciti svoje brige pred Njega i povjeriti svoju budućnost Onome koji nas toliko ljubio da je poslao Svoga Sina da umre za nas.

Tko ima brigu za Isusovu stvar, zalaže se za nju i sve za nju žrtvuje, taj će osjetiti kako je Gospodin tu za njega. U nevoljama će vremena doživjeti Božja čudesa i Očevu skrb i na čudesne će načine dobivati pomoć za tijelo, dušu i duh.

Božja je riječ DA i AMEN. Zato postupaj po Njegovim riječima i On će ti pomoći. Duh zabrinutosti mora nestati pri zazivanju imena Boga – Oca i našeg Gospodina Isusa Krista.

Tako ćemo postati znakom za svemoć i dobrotu Boga koga upravo u nevoljama našeg doba slavimo kao ljudi koji su utješeni i zaštićeni, jer su u Njemu umirili sve svoje brige.

www.medjugorje-news.com/

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er