MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

POSVETNA MOLITVA PRESVETOM SRCU ISUSOVU

Postoje razne pobožnosti i molitve Presvetom Srcu Isusovu,svaka od njih je podjedanko lijepa i po njoj zadobivamo razne milosti. Jedana od njih je i Posveta Presvetom Srcu Isusovu.

Posveta Presvetom Srcu Isusovu

Isuse pun ljubavi, Otkupitelju svijeta, pogledaj na nas. Ponizno klečimo pred tobom. Tvoji smo i tvoji želimo osta
Da bismo još srdačnije bili s tobom povezani, svatko od nas posvećuje se danas radosno tvojem Presvetom Srcu. Mnogi te na žalost nisu nikad upoznali, mnogi se ne brinu o tvojim zapovijedima i udaljili se od tebe. Smiluj im se, predobri Isuse, i privuci ih svojem Presvetom Srcu.


Gospodine, ne budi samo kraljem vjernicima koji se nisu nikad udaljili od tebe, nego i izgubljenim sinovima koji su te napustili. Daj da se uskoro vrate u Očinsku kući, da ne propadnu od bijede i gladi.
Budi kraljem i nad onima koje od tebe rastavlja zabluda ili odijeljenost. Pozovi ih natrag sigurnoj obali istine i jedinstva vjere, da uskoro postane jedno stado i jedan pastir.


Gospodine, podari tvojoj Crkvi sigurnu pomoć i punu slobodu. Daruj svim narodima mir i red, i neka od jednog kraja zemlje do drugog odjekuje isti glas: Neka je slava božanskom Srcu, po kojem nam je došlo spasenje! Njemu neka je dovijeka slava i čast.

Amen.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er