VJERA I DUHOVNOST

Papa Leo XIII. i potresno viđenje o sotoni i svećenicima

33 godine prije Gopina ukazanja u Fatimi, papa Leo XIII, u jednom viđenju čuo je dva glasa. Jedan je rekao: “Daj mi moć nad svojim svećenicima i ja ću unišititi Crkvu kroz 100 godina!” Drugi glas je odgovorio da mu dopušta tu moć.

To je bio razgovor između sotone i Boga. Bog je dopustio sotoni da kuša Crkvu kroz to vrijeme. (usporedi početak knjige o Jobu gdje sotona pita dopuštenje da kuša Joba, uvjeren da će Job pasti pod kušnjama i prokleti Boga, što se nije ipak dogodilo). U tom viđenju Bog daje sotoni to vrijeme da kuša Crkvu. …

Nakon toga, Papa Leo XIII. je odredio da se nakon nakon svake svete mise moli molitva svetom Mihaelu Arkanđelu, zaštitniku Crkve.

Molitva sv. Mihaelu Arkanđelu

Sveti Mihaele arkanđele, Vojvodo nebeske vojske,brani nas u boju i budi nam zaklon protiv pakosti i zasjedama đavolskim.Bože, ponizno te molimo, svojom božanskom snagom,po sv. Mihaelu arkanđelu,protjeraj u pakao Sotonui druge zlobne duhove, koji svijetom obilaze na propast duša. Amen.

A prisjetimo se i ozbiljnosti poruke u Fatimi, prije ravno 100 godina.
Bog nam možda ne šalje proroke kao u starom zavjetu, Jeremiju, Izaiju… ali nam šalje kraljicu proroka, Gospu. Njena poruka je ozbiljna. Vidimo to i preko znaka koji je dala djeci (sunca koje pleše, a kojem su bili svjedoci 70 000 ljudi pa i onih miljama udaljenim od Cove), te također i zbog vizije pakla koju su djeca imala.

Papa Leo XIII.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er