CRKVAPAPA FRANJOVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Papa Franjo danas će hitno biti podvrgnut operaciji…

Papa Franjo bit će 7. lipnja 2023. podvrgnut laparotomiji i operaciji trbušne stijenke u rimskoj poliklinici Gemelli.

Ravnatelj Tiskovnog ureda Svete Stolice Matteo Bruni kazao kako će hospitalizacija pape Franje trajati nekoliko dana „kako bi se omogućio normalan postoperativni tijek i potpuni funkcionalni oporavak”

Papa Franjo bit će 7. lipnja 2023. podvrgnut laparotomiji i operaciji trbušne stijenke u rimskoj poliklinici Gemelli, izvještava Vatican News.

Ravnatelj Tiskovnog ureda Svete Stolice Matteo Bruni kazao je kako će operacija biti obavljena 7. lipnja 2023. u ranim poslijepodnevnim satima u rimskoj bolnici. Papa se uputio u polikliniku neposredno nakon opće audijencije na Trgu svetog Petra.

Papa Franjo

U priopćenju Tiskovnog ureda Svete Stolice stoji da će Sveti Otac biti podvrgnut laparotomiji i operaciji trbušnog stijenke pod općom anestezijom. Nadalje se navodi kako je operacija postala nužna zbog hernije.

Ravnatelj Bruni kazao kako će hospitalizacija pape Franje trajati nekoliko dana „kako bi se omogućio normalan postoperativni tijek i potpuni funkcionalni oporavak”

Inače, jučer je Vatican News prijavio odlazak Pape Franje u bolnicu Gemmeli.

Papa Franjo se vratio u bolnicu Gemelli, ali ovoga puta, u odnosu na prije nešto više od dva mjeseca, radilo se o brzoj kontroli.

Priopćio je to ravnatelj Tiskovnog ureda Svete Stolice Matteo Bruni odgovarajući na pitanja novinara i izvijestio da je papa Franjo u utorak ujutro otišao u Polikliniku podvrgnuti se nekim kliničkim pretragama te se prije podne vratio u Vatikan

MOLITVA ZA SVETOG OCA

Blagoslovi, molimo Te,o Gospodine našeg sv. Oca papu Franju, pomozi mu u njegovoj službi sveopćeg pastira, budi njegovo svijetlo, njegova snaga i utjeha, a nama daj da poučljiva srca slušamo njegov glas kao što slušamo Tvoj!

„Pomolimo se.
Svemogući, vječni Bože,
ti si vječno zdravlje onih koji u tebe vjeruju.
Čuj naše molitve za tvog bolesnog slugu Franju
za kojega zazivamo pomoć tvoje nježne milosti,
po Kristu Gospodinu našemu. Amen.“

Amen.

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er