PAPA FRANJO

Papa Franjo bi sljedećih dana mogao biti otpušten iz bolnice

Novi bilten ravnatelja Tiskovnoga ureda Svete Stolice Mattea Brunija: „Papa Franjo je poslijepodne proveo posvećujući se odmoru, molitvi, radnim obvezama“. Liječnička ekipa koja prati Papu izvijestila je da je kod njega utvrđen infektivni bronhitis zbog čega je potrebna antibiotska terapija primijenjena kroz infuziju

Odmor, molitva i neke radne obveze. Tako je papa Franjo danas, u četvrtak, 30. ožujka, proveo poslijepodne u poliklinici Gemelli u kojoj se nalazi od jučer poslijepodne. Izjavio je to ravnatelj Tiskovnoga ureda Svete Stolice Matteo Bruni, u priopćenju za novinare o Papinu zdravstvenom stanju, prenosi Vatican News.

Informacije liječnikâ

Matteo Bruni je prenio informacije liječničkoga tima koji prati Papu u bolnici. Zakazanim kliničkim pregledima – stoji u priopćenju – kod Svetoga je Oca ustanovljen infektivni bronhitis koji je zahtijevao antibiotsku terapiju kroz infuziju koja je proizvela očekivane učinke s očitim poboljšanjem zdravstvenoga stanja. Prema riječima specijalistâ, na temelju predvidljivoga razvoja situacije, Sveti bi Otac mogao sljedećih dana biti otpušten iz bolnice.

Prijepodnevne vijesti

U kasnim prijepodnevnim satima glasnogovornik Bruni je također izvijestio da se Papa tijekom noći dobro odmorio te da se klinička slika postupno popravlja. Papa je – kako stoji u priopćenju – doručkovao, pročitao novine i nastavio s radom; prije ručka je otišao u kapelicu privatnoga apartmana, gdje se sabrao u molitvi i primio pričest.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er