CRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

OSNOVAN URED ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU I IMENOVAN GLASNOGOVORNIK VRHBOSANSKE NADBISKUPIJE

Kardinal Vinko Puljić imenovao je mr. don Dražena Kusturu

Nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić sredinom srpnja imenovao je mr. don Dražena Kusturu predstojnikom Ureda za odnose s javnošću i glasnogovornikom Vrhbosanske nadbiskupije. Zadaća novoimenovanog predstojnika je suradnja s medijima, javnim i privatnim, blagovremeno informiranje javnosti o životu i djelovanju Vrhbosanske nadbiskupije.

Dražen Kustura, rođen je 14. ožujka 1991. u Zenici gdje je završio osnovnu školu i opću gimnaziju u KŠC-u Sv. Pavao nakon čega je kao svećenički kandidat Vrhbosanske nadbiskupije upisao Katolički bogoslovni fakultet 2010 u Sarajevu. Naslov magistra teologije stekao 2015. te je iste godine zaređen za đakona. Nakon svećeničkog ređenja, 29. lipnja 2016., imenovan je na službu župnog vikara u župi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Stupu u Sarajevu gdje je ostao do jeseni 2017. kada ga je nadbiskup poslao na postdiplomski studij komunikologije na Papinskom sveučilištu Sv. Križa u Rimu gdje je 15. lipnja 2020. postigao magisterij. Osim toga, od jeseni 2012. suradnik je Katoličkog tjednika te portala Nedjelja.ba.

Svi zainteresirani medijski djelatnici koji budu trebali informacije iz Vrhbosanske nadbiskupije, intervju s nadbiskupom ili nekim drugim iz nadbiskupije, izjave uz pojedine događaje kao i dogovaranje gostovanja u različitim emisijama mogu se obratiti izravno u Ured za odnose s javnošću Vrhbosanske nadbiskupije na mail: glasnogovornik.vn@gmail.com ili na broj telefona: +387 65 059-562. (kta)

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er