BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJACRKVAMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Obljetnica Gospinih ukazanja: Svetu misu iz Međugorja i Izdvojeno specijal možete pratiti i na TV-u

Svakog 25. lipnja obilježava se obljetnica Gospinih ukazanja u Međugorju.

U suradnji Informativnog centra Mir Međugorje, Digital foto video studija Đani Međugorje i Laudato TV-a, uživo iz  Međugorja pratite od 18:00 sati večernji molitveni program (krunice, Gospine litanije i zaziv Duhu Svetom) te u 19:00 svečanu večernju svetu Misu koju predslavi fra Ivan Dugandžić, OFM.U 20:30 gledajte posebno izdanje “Izdvojenog” iz Međugorja, koje je nastalo u suradnji sa sjajnom ekipom Digital Foto Video Studio Đani.

Razgovarali smo s međugorskim župnikom fra Marinkom Šakotom, svjedocima prvih dana ukazanja Ivanom Pavičićem (‘Kumom Ivekom”) i Marinkom Ivankovićem, najpoznatijim međugorskim ispovjednikom fra Tomislavom Pervanom i vlasnikom hodočasničke agencije Davor Ljubićem.Donosimo i prigodni duhovni komentar fra Joze Zovka.

Podsjetimo kako toga dana 25. lipnja 1981., od djece koja su prethodnog dan, 24. lipnja vidjela Gospu (Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković, Ivan Dragićević, Ivan Ivanković i Milka Pavlović), nisu bili na Brdu ukazanja Ivan Ivanković i Milka Pavlović. Umjesto njih došli su Marija Pavlović i Jakov Čolo.

Od tada su oni postali šestoro međugorskih vidjelaca. A Milka Pavlović i Ivan Ivanković, koji su bili prvog dana s ostalim vidiocima, više je nikad nisu vidjeli iako su se poslije priključivali ostalim vidiocima u želji opet je vidjeti. To je jedan od razloga zašto se za obljetnicu ukazanja uzima upravo ovaj ‘drugi dan’ ukazanja. A drugi razlog je sama Gospina želja.

Autor: www.medjugorje-info.com/Laudato.tv

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er