Uncategorized

Nogometaši u Španjolskoj počinju trenirati 4. svibnja, La Liga se vraća početkom lipnja!

Profesionalnim nogometašima u Španjolskoj bit će dozvoljeno da se vrate treninzima 4. svibnja, nakon što je iz vlade ove države objavljeno da će početi novo ublažavanje mjera propisanih zbog pandemije koronavirusa.

U Španjolskoj je izvanredno stanje od 13. ožujka, ali premijer Pedro Sanchez sada je potvrdio da će se mjere početi ublažavati i da će se ova država polako vraćati u normalno stanje s obzirom na to da opada broj novozaraženih koronavirusom.

Nogometaši u Španjolskoj vratit će se treninzima 4. svibnja, a do početka nogometnog prvenstva Španjolska mora proći kroz četiri faze ublažavanja mjera. Svaka faza trebala bi trajati najmanje dva tjedna.

Nogometaši tako mogu početi individualne treninge 4. svibnja, dok će u drugoj fazi (od 18. svibnja) početi sa trenirati u klupskim sportskim centrima, ali uz ograničenja. Od 18. do 25. svibnja moći će trenirati u grupama od šest ljudi, a od 25. svibnja taj broj povećat će se na osam.

Početkom lipnja nogometaši bi trebali početi timske treninge, a prvo kolo nastavka trebalo bi se igrati 5. ili 12. srpnja, javili su mediji u ovoj državi. Utakmice će se igrati pred praznim tribinama uz ograničen broj ljudi koji su neophodni da se susret odigra.

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er