BiHCRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

NATJEČAJ ZA PRIJAVU STUDENATA ZA SMJEŠTAJ U STUDENTSKE DOMOVE HKDD-A

Za smještaj u studentske domove u Sarajevu i Zagrebu, natječaj je otvoren od 1. srpnja do 1. kolovoza 2020.

Hrvatsko katoličko dobrotvorno društvo (HKDD) Sarajevo otvorilo je Natječaj za prijem studenata i đaka u svoje studentske domove u Sarajevu i Zagrebu. Svojim tridesetogodišnjim humanitarnim radom HKDD je pružalo pomoć, podršku i smještaj studentima iz svih područja Bosne i Hercegovine, Hrvatske i drugih zemalja koji su željeli studirati i usavršavati se na fakultetima i školama u Sarajevu i Zagrebu. Još od svoga osnivanja Društvo je obilježeno karitativnim djelovanjem, a tako i danas prednost za prijem u studentske domove imaju studenti i đaci koji imaju kršćanski i hrvatski svjetonazor, bolji uspjeh na studiju, djeca poginulih branitelja i invalida, djeca brojne obitelji i oni koji su slabog imovnog stanja.

Za prijem studenata i đaka u studentski dom u Sarajevu, koji se nalazi u sarajevskom naselju Stup i koji raspolaže jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, studentskom menzom i drugim popratnim sadržajima, potrebno se javiti na email: hkdd.sarajevo@yahoo.com ili telefonski na 063 681 136, tajniku Nikoli Nikoliću.

Pored studentskog doma u Sarajevu, HKDD također nudi smještaj studentima koji studiraju ili žele studirati u Zagrebu. Studentski domovi, muški i ženski, nalaze se u Savskom gaju u blizini Arene Zagreb, a sve potrebne informacije mogu se dobiti od gđe. Antonije Tomić na hkddzagreb@gmail.com ili nazvati telefonski na broj 00385 98 382 175.

Natječaj je otvoren od 1. srpnja do 1. kolovoza 2020.

Ostale potrebne informacije, kao i upute za dokumentaciju dobit će se prilikom javljanja na jedan od dva e-maila ili telefonska broja. (kta/hkdd)

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er