MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Molitva sv. Josipu za 9 jutara

Čudotvorna molitva sv. Josipu za 9 uzastopnih jutara! Predaja tvrdi da je ova molitva sv. Josipu pronađena pedeset godina nakon rođenja Isusa Krista.

Papa Julije II. 1505. godine poslao je ovu molitvu caru Karlu koji je tada išao u bitku. Predaja kaže da tko god moli ovu molitvu neće zateći iznenadna smrt bez oprosta grijeha, te da oni koji mole ne mogu upasti u ruke neprijatelja, niti biti poraženi u bitkama života.

Molitva duhovne posvete svetom Josipu Mnoga su se čudesa dogodila molitvom po zagovoru svetog Josipa. Ovaj moćni svetac, zaštitnik umirućih i svih koji su u duhovnim potrebama nikada nije ostavio neuslišanu molitvu koju smo mu usrdno uputili.

Ova se molitva moli 9 uzastopnih jutara za bilo koju želju od svetog Josipa. Od nastanka ove molitve još se nije čulo, da nije BILA USLIŠANA, onome tko je molio.

Molitva svetom Josipu

O Sveti Josipe, čija je zaštita tako velika, tako jaka, tako izravna pred Božjom krunom, stavljam u tebe svoje potrebe i želje.

O Sveti Josipe pomozi mi svojim snažnim zagovorom izmoli za mene od svog Djevičanskog Sina sve duhovne blagoslove, kroz Isusa Krista, Našeg Gospodina,tako da, budući da sam vezan/a tvojoj Nebeskoj snazi, mogu iskazati svoju zahvalui poštovanje Najljubljenijem Ocu. O Sveti Josipe nikad se neću moći umoriti promatrajući Isusa kako spava u tvojim rukama.

Ne usuđujem se prići dok se on odmara u blizini Tvoga srca.

Zagrli ga u moje ime i poljubi Njegovu nježnu Glavu za mene, i zamoli ga da mi uzvrati poljubac kad udahnem posljednji uzdah. Sveti Josipe, zaštitniče umirućih, moli za nas. Amen.

josipu

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er