MEĐUGORJEVIJESTI

Međugorac Marko Bencun otišao u trenerske vode i odmah dobio angažman voditelja omladinskog pogona HNK Brotnjo iz Čitluka

Upravni odbor HNK Brotnjo sinoć je održao sjednicu na kojoj je Marko Bencun, bivši igrač HNK Hajduk, HŠK Zrinjski i ostalih klubova, imenovan za voditelja omladinskog pogona. S Bencunom su od ranije vođeni razgovori za preuzimanje ove funkcije, a nakon što je sinoć prezentirao svoj plan i program, ciljeve i viziju rada s mladim nogometašima, Bencun je imenovan za voditelja omladinskog pogona.

Budući da zbog brojnih ozljeda igračku karijeru privodi kraju Marko je odlučio ostati u nogometu te se posvetiti trenerskom pozivu i školovanju kroz NS BiH. Trenerski posao tako će započeti u klubu u kojemu je njegov pokojni otac Ivan obnašao dužnost direktora za vrijeme najvećih uspjeha čitlučkog kluba.

U HNK Brotnjo uključivanje Marka Bencuna u rad omladinskog pogona ocijenjeno je kao novi organizacijski iskorak ka ostvarivanju jednog od ciljeva kluba, a to je stvaranje odličnih uvjeta za rad škole nogometa koja ima sve uzrasne kategorije i veliki broj polaznika.

citluk.ba

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er