VIJESTI

Matjaž Kek: Ipak ne dolazim u GNK Dinamo

“Matjaž Kek nastavlja voditi reprezentaciju Slovenije, sukladno ugovoru kojeg ima sa Slovenskim nogometnim savezom”, poručili su Slovenci.

Matjaž Kek ostaje izbornik reprezentacije Slovenije! Vijest je to koju je na svom Twitteru objavio Slovenski nogometni savez.

“Matjaž Kek nastavlja voditi reprezentaciju Slovenije, sukladno ugovoru kojeg ima sa Slovenskim nogometnim savezom”, poručili su Slovenci.

U prijevodu: ništa od Kekova dolaska u Dinamo s kojim ga je povezivao dio hrvatskih medija u proteklim danima.

Slovenski stručnjak bio je prvi pick Modrih za dugoročno rješenje na klupi, nudili su mu puno veću plaću nego što ima trenutno na klupi Soseda, ali do dogovora nije došlo. Tko zna, možda između ostalog i jer je Kek postao svjestan da ga čeka bure baruta.

Sada je tim naklapanjima došao kraj, a pitanje novog trenera Dinama i dalje ostaje otvoreno. Sportski direktor Zoran Mamić spustio se na klupu dovršiti aktualnu sezonu i on je naglasio kako će biti trener samo do kraja srpnja, nakon čega bi u Maksimir trebalo stići dugoročno rješenje. Tko će to biti i hoće li na koncu Mamić biti taj koji će iz vršitelja dužnosti prerasti u trajnu opciju, vidjet ćemo u tjednima koji slijede…

www.medjugorje-news.com/dnevnik.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er