CRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Ljubuški: Bračne zavjete obnovilo 12 parova

Svoje bračne obljetnice proslavilo je i obilježilo 12 bračnih parova: sedam parova 25 godina braka, po jedan par 30 i 40 godina i tri para 50 godina.

U samostanskoj i župnoj crkvi na Humcu u Ljubuškom jučer je upriličena svečana zajednička proslava bračnih obljetnica i obnova bračnih obećanja.

To je postala lijepa tradicija koju su pokrenuli i provode humački fratri, a koja se prakticira već nekoliko posljednjih godina.

Svečanu svetu misu predvodio je župnik na Humcu fra Ljubo Kurtović, organizator proslave, a na misi su, uz bračne parove slavljenike, bili njihovi članovi obitelji, susjedi, prijatelji i drugi vjernici i župljani.

Svoje bračne obljetnice proslavilo je i obilježilo 12 bračnih parova: sedam parova 25 godina braka, po jedan par 30 i 40 godina i tri para 50 godina, piše Večernji list.

Svoju 25. bračnu obljetnicu proslavili su Ivan Rupčić i Nada rođena Nosić, Zlatko Šumelj i Dragana r. Pavlović, Franko Granić i Suzana r. Mišetić, Zoran Hrstić i Sanja r. Spajić, Vlado Boto i Dražana r. Mioč, Mladen Primorac i Gordana r. Jelić i Zoran Burić i Mara r. Čotić. Trideset godina braka proslavili su Vice Ereš i Mladenka r. Vučić, četrdeset godina Zdravko Milićević i Vesna r. Rašić, a rekordnih pedeset godina – Marijan Bunoza i Danica r. Rogić, Ante Bunoza i Katica r. Dugandžić i Vlado Sabljić i Jadranka r. Šiljeg.

– Drago nam je, veselimo se tome, doživjeti toliko godina braka ipak je uspjeh. Divim se samome sebi i svojoj supruzi, kojoj sam zahvalan što me je podržala u životu. Imamo troje djece i devetero unučadi. Kad se osvrnem natrag, tih pedeset godina prošlo je tako brzo, a s radošću sam ih prošao – rekao nam je Vlado Sabljić.

Vrisak.info

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er