Uncategorized

JEDAN OD ONIH NA KOJE U MAKSIMIRU OZBILJNO RAČUNAJU: ‘OVDJE TREBA BITI NA RAZINI, DINAMO NIKOGA NE ČEKA‘

Josip Šutalo jedan je od onih mladića koji su u Dinamu ove sezone uhvatili svoj prvi seniorski, pritom mislimo prvoligaški, vlak. U ovoj turbulentnoj Dinamovoj post-korona sezoni, kad su Modri puno lutali, eksperimentirali, davali prilike svojoj djeci, Šutalo je ušao u krug onih na koje se ozbiljno računa i iduće sezone.
– Uvijek je najbitniji konačni rezultat, a Dinamo je osvojio naslov prvaka i igrao Ligu prvaka. S te strane je sezona odlična. Možda smo malo dojam pokvarili u zadnjim utakmicama, ali to nije utjecalo na naše ciljeve – reći će mirno Šutalo.
 

Korak naprijed

Nije se iznenadio sa zahtjevima prvoligaškog nogometa koji su ga dočekali u prvoj momčadi.
– Upravo je onako kako sam i očekivao. Seniorski nogomet je veliki korak naprijed za mlade igrače i znam da je bilo puno onih koji su se izgubili u tom prijelazu. Međutim, osobno sam zadovoljan načinom na koji sam se prilagodio i vjerujem da ću svakom utakmicom biti bolji.
 

Znači, smatra se spremnim za taj iskorak, koji je u Dinamu uvijek dodatno zahtjevan? Svaka se pogreška teško oprašta i može biti kobna, posebno u Europi.
– Moraš uvijek biti spreman na to, jer Dinamo nikoga ne čeka. U određenom trenutku kad te gurnu u vatru, moraš biti na razini koja se očekuju u ovakvom klubu. Pogreške su sastavni dio nogometa, ali jasno je da moram sve učiniti da ih bude što manje. To je nešto što se dobiva s iskustvom.

www.medjugorje-news.com/sportske.jutarnji.hr

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er