CRKVAHRVATSKAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Javni poziv medijima za praćenje Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gospiću

Javni poziv medijima za praćenje Susreta hrvatske katoličke mladeži u Gospiću. Prenosimo u cijelosti, preuzet od Katoličke informativne agencije, Javni poziv medijima za praćenje Susreta hrvatske katoličke mladeži koji je objavio Tiskovni ured Gospićko-senjske biskupije.

Poštovani predstavnici medija,

Gospićko-senjska biskupija i grad Gospić domaćini su 12. Susreta hrvatske katoličke mladeži koji će se pod geslom „Raduj se za svoje mladosti“ (usp. Prop 11, 9) održati u Gospiću u subotu, 4. svibnja 2024. godine.

Ovime Vas pozivamo da se kao predstavnici medija pridružite ovom velikom događaju i o njemu izvijestite cjelokupnu javnost.

Vezani članci

Raspored događanja:
9:00 – Dolazak mladih hodočasnika na župe Gospićko-senjske biskupije

11:30 – 12:00 – Dolazak mladih hodočasnika na Trg Stjepana Radića u Gospiću gdje će biti štandovi (promocija duhovnih zvanja i katoličkih udruga i drugih)

13:00 – 14:30 – Pretprogram: Glazbeno-scenski nastupi (Trg S. Radića, Gospić)

14:30 – Polazak procesije s Trga Stjepana Radića prema gradskom stadionu Balinovac

17:00 – Sveta misa na gradskom stadionu Balinovac

19:00 – Koncert duhovne glazbe

Kako bi ste mogli ući na stadion i koristiti se platformom predviđenom za medije, morate dobiti akreditaciju za medije. Stoga Vas molimo da nam do 1. travnja 2024. dostavite vaše podatke! Za izdavanje kratkoročne akreditacije za medije potrebni su:

• preslika valjane novinarske iskaznice ili pismo novijeg datuma koje je uputio glavni urednik, izdavač ili druga odgovorna osoba iz kojeg je jasno da će novinar izvještavati za određenu medijsku kuću ili izdanje i u kojem se navodi obrazloženje zahtjeva za akreditaciju.
• službena identifikacijska iskaznica, u kojoj su navedeni njezina vrsta, broj i rok valjanosti.
• samostalni novinari moraju pružiti dokaz svoje novinarske aktivnosti (nedavno izdanje u kojem je naveden kao autor i odgovarajući dokaz da prima naknadu za svoj rad).

Nakon što zahtjev bude potvrđen, novinarska iskaznica može se podići u Tiskovnom uredu Gospićko-senjske biskupije ili može biti dostavljena zemaljskom poštom na adresu koju navedete.

Novinari, fotografi i ekipe za audiovizualne sadržaje koji ne posjeduju akreditaciju za SHKM Gospić 2024, neće moći ući na stadion Balinovac.

Za praćenje događaja, pripremljena pitanja i sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte. Kontakt za medije: Valentina Borovac, tiskovni.ured@gsb.com.

poziv

www.medjugorje-news.com

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er