SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Halloween – Jeziva ispovijest bivše vještice: “Ovo nije šala!”

Šokantno svjedočanstvo bivše vještice koja priča što joj se dogodilo nakon zastrašujuće zabave za Noć vještica (Halloween). Bivša vještica upozorava i poziva posebno mlađe da ne upadaju u zamku ove zabave.

Ima onih koji to smatraju trenutkom nevinog bijega, drugi jezivim uvoznim karnevalom, treći pak konzumerističkim slavljem. Ali ima i onih koji u takozvanom “Halloween partyju” – koji je upravo u ovom trenutku – vide nešto vrlo uznemirujuće s čime se nema šale. Više od trika ili poslastice! Ovo proizlazi iz priče koju je ispričala žena po imenu Marija, vjerojatno pseudonim, ali nema veze – bivša je vještica, bivša gatara, s dugom ezoteričarskom prošlošću i prakticiranjem s kristalima.

Marija iza sebe ima srednju školu i fakultet te se izražava odličnim znanjem jezika. Bivša poznavateljica Wicce, priča o dramatičnoj noći vještica koja datira od prije nekoliko godina. Trenutak koji joj je zauvijek promijenio život. A poruka koja je lansirana vrlo je jasna: obratite pozornost na pogansku i ezoteričnu prirodu proslave Noći vještica. Sada je Marija spokojnija. Ima muža i djecu, ali još uvijek plaća cijenu tih godina u kojima se posvetila ezoteričnim praksama. Mariju, žrtvu sotonskog maltretiranja, još uvijek prati egzorcist.

Sve seže u 2007. godinu, nakon partyja posvećenog magiji i ezoteriji koji se slavio noć prije blagdana Svih svetih. Marija sređuje kuću, čeka dolazak dečka (s njim je organizirala zabavu za Noć vještica). U jednom trenutku kaže: “Odjednom sam čula prasak: prozori i pod su se tresli.” Prva pomisao je potres: Marija, ostala kao skamenjena, prestravljena je: tek nakon nekoliko minuta odlučuje pobjeći. Otvara vrata stana na gornjem katu kuće i nađe se pred zidom crnog dima koji joj onemogućuje disanje i pogled na stepenice. Čudom se uspijeva spasiti bez težih posljedica.

Samo vrlo jak strah i providno je gospođa koja je stanovala na donjem katu u tom trenutku bila na misi. Naknadna istraga će pokazati da je požar izazvala eksplozija televizora. Tek će kasnije Marija shvatiti “duhovnu važnost” onoga što joj se dogodilo. I posebno želi upozoriti mlađe koje poziva “da se ne očaraju ovom feštom”.

Da, jer iza ove zabave, objašnjava žena, “nema karnevala, nema se čemu smijati, nema zabave”. To je jednostavno “ezoterični festival” na kojem se “prizivaju duhovi, održavaju seanse: to je festival na kojem se slave neopaganska božanstva, dakle ne kršćanski Bog”. Iza Noći vještica uzburka se čitav jedan ezoterični svijet, upozorava Marija. Svijet koji je dobro poznavala i na koji upozorava. “Zato što je Noć vještica jednostavno mamac”. Ništa više nego “ezoterični događaj prerušen u zabavu za privlačenje prije svega mladih, ali i drugih ljudi”. Očigledno slavimo ulazak u jesen. „Ali iza toga stoji mnogo više“, inzistira Marija. „Zato budite oprezni: savjetujem vam da se držite podalje od bilo kakvog slavlja, iza toga postoji golemi svijet za koji se nadam da ga nikada nećete upoznati kao što sam ga ja upoznala“, zaključuje bivša vještica.

Bolje se držati podalje i obratiti se svecima u raju, našim pravim prijateljima.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er