GOSPINE PORUKEMEĐUGORJE

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane: Ne dozvolite zlu da vas odvoji od vaših pastira

Gospina poruka preko vidjelice Mirjane, 02.09.2013. Radi Isusa, radi moga Sina, volite one koje je On pozvao i čeznite za blagoslovom samo onih ruku koje je On posvetio. Ne dozvolite zlu da zavlada. Iznova ponavljam samo uz vaše pastire moje srce će pobijediti. Ne dozvolite zlu da vas odvoji od vaših pastira

Draga djeco. Sve vas volim. Svi vi, sva moja djeca, svi ste vi u mome srcu. Svi vi imate moju majčinsku ljubav i sve vas želim povesti ka upoznavanju Božje radosti. Zato vas zovem. Trebam ponizne apostole koji će otvorenog srca prihvatiti riječ Božju i pomoći drugima da uz Božju riječ shvate smisao svog života. Da biste to mogli, djeco moja, morate kroz molitvu i post naučiti srcem slušati i naučiti pokoravati se. Morate naučiti odbijate od sebe sve sto vas udaljava od Božje riječi i čeznuti samo za onim sto vam je približava. Ne bojte se. Ja sam tu. Niste sami. Molim Duha Svetoga da vas obnovi i osnaži. Molim Duha Svetoga da dok pomažete drugima ozdravljate i vi sami. Molim Ga da po njemu budete Božja djeca i moji apostoli.

– S velikom zabrinutošću Gospa je rekla–: Radi Isusa, radi moga Sina, volite one koje je On pozvao i čeznite za blagoslovom samo onih ruku koje je On posvetio. Ne dozvolite zlu da zavlada. Iznova ponavljam samo uz vaše pastire moje srce će pobijediti. Ne dozvolite zlu da vas odvoji od vaših pastira. Hvala vam.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er