CRKVA

Fra Jozo Grbeš: Mi ne trebamo stvarati bolji svijet nego bolje ljude koji u njemu žive!

„Mi ne trebamo stvarati bolji svijet nego bolje ljude koji u njemu žive“, istaknuo je fra Jozo Grbeš u četvrtak, 23. ožujka, na tribini za mlade na temu „Kad ćeš ako nećeš sad?“ biskupijskog duhovnog pokreta mladih „Mi ViDiMo“ u Katedralnoj dvorani u Mostaru.

Gost predavač, provincijal fra Jozo Grbeš u svome izlaganju pozvao je mlade da budu potpuno svoji, autentični i hrabri kršćani koji će na taj način izbjeći zavist, ljubomoru i lutanje na životnom putu. Osvrnuo se i na sporna pitanja i probleme s kojima se čovječanstvo u 21. stoljeću susreće, a koja se posebice ogledaju u svijetu medija i društvenih mreža pri čemu su mladi najugroženija skupina. prenosi hkm.hr.

„Mi ne trebamo stvarati bolji svijet nego bolje ljude koji u njemu žive.“, hrabro je istaknuo provincijal. Također, pozvao je mlade da sve što čine, čine iz ljubavi kako bi bili u potpunosti sretni i ispunjeni u svakoj ulozi koju život stavi pred njih.

Uz predavanje gosta predavača, tribinu su uzveličale i izvedbe dramske sekcije, po prvi puta kroz izvedbu plesnoga karaktera kao i glazbene izvedbe HKUD „Dubrave“ Aladinići koji su mlade posebno dirnuli s tradicionalnim zvucima. 

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er