VJERA I DUHOVNOST

Fra Ivo Pavić: Tijekom ove molitve demon iz opsjednute djevojke je vikao: Nemoj samo TO! Ne spominji!

Fra Ivo Pavić, župnik župe Šurkovac, često ide po svijetu i održava duhovne obnove. Ovaj izuzetni franjevac, često na tim susretima moli molitve „U ime Isusovo“ i, „Molitvu otklanjanja“. Mnogi imaju snažne reakcije, neki urlaju, drugi se tresu, treći „padaju“.

Međutim, po svjedočanstvima, brojni su bivali oslobođeni i ozdravljeni, dok je fra Ivo molio, na hvalu i slavu milosrdnom Gospodinu piše portal Rastimo u vjeri

Fra Ivo nam govori jedno iskustvo: „Isusova krv ima veliku snagu i danas. Postoji snaga u Isusovoj krvi. Jedna cura je imala velike reakcije, dok sam molio u crkvi, valjda je bila opsjednuta đavlom. Ja sam govorio o snazi Isusove krvi i, muški glas je govorio iz nje: „Nemoj samo TO! Ne spominji! Ne spominji! Ne spominji krv Kristovu! Ne spominji! Nemoj samo TO spominjati!“

Dakle, za đavla, kad se spominje krv Kristova, to je otrov za njega. A za nas je snaga, ozdravljenje i, spasenje.“

Mnogi, nažalost, traže religije, „duhovno ispunjenje“ na svim krajevima svijeta. Penju se na planine, lutaju po raznim hramovima, tražeći učitelje i trenere, navodnih, religija i vjera. Međutim, nisu ni svjesni, da je njihovo spasenje i ispunjenje u njihovim kvartovima, selima, gradovima koji imaju župu i crkvu.

Fra Ivo Pavić snažno, hrabro i u vjeri progovara: „Ono što su govorili sveci, jedna kap Isusove krvi, predragocjene, jača je, od svih religija na svijetu! Kažu sveci, od cijeloga sotonskoga kraljevstva!

Samo jedna kap. Mi pijemo Isusovu krv i jedemo Isusovo tijelo na svetoj Misi. Isus nam kaže: „Ako ne budete jeli tijela Sina čovječjega, ako ne budete pili krvi Njegove, nećete imati života u sebi!“

Potičemo vas da se pomolite za naše drage svećenike, časne sestre, biskupe, kardinale i papu Franju. Milosrdni Isuse, od srca, Hvala Ti što nam šalješ svoje velike i svete apostole. Hvala Ti što nam šalješ svećenike, časne sestre, biskupe, kardinale i papu Franju!

ISUSE, UZDAM SE U TEBE! Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas! Sveti Josipe, u ime Božje Ljubavi, moli za nas! Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas! Sveti Petre, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ignacije Loyolski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas! Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas! Sveta Bernardice, u ime Božje Ljubavi, moli za nas! Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas! Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er