VJERA I DUHOVNOST

Egzorcist otkriva: Ovo su šokantne istine o Sotoni

Posebno svjedočanstvo egzorciste o Sotoni. Pitate se kako je to moguće, pa to sigurno nije izravno svjedočanstvo nego ono što je Sotona priznao don Giuseppeu Tomaselliju.

Svećenik je umro nakon što je cijeli život proveo donoseći Božju poruku svijetu, kako svojim apostolskim radom tako i pisanjem knjiga posebno sastavljenih jednostavnim jezikom kako bi njegovi koncepti mogli doprijeti do svakoga. U jednom od svojih spisa ovaj svećenik na glasu svetosti izvijestio je što mu je Sotona rekao tijekom egzorcizma, a evo ispovijesti palog anđela:

“Zar ne vidiš da se njegovo (Isusovo) kraljevstvo raspada, a moje se iz dana u dan širi na ruševinama njegova? Pokušajte napraviti ravnotežu između njegovih i mojih sljedbenika, između onih koji vjeruju u njegove istine i onih koji slijede moje doktrine, između onih koji poštuju njegov zakon i onih koji prihvaćaju moj. Samo pomislite na napredak koji postižem kroz militantni ateizam, koji je potpuno odbacivanje Njega. Još malo i svijet će pasti u obožavanju preda mnom. Bit će potpuno moj.

Razmislite o razaranju koje izazivam među vama uglavnom koristeći njegove svećenike. Oslobodio sam u njegovom stadu duh zbunjenosti i revolta koji nikad prije nisam uspio steći. Imaš onog svog (…) odjevenog u bijelo koji svaki dan brblja, viče, brblja. Ali tko ga sluša? Cijeli svijet sluša moje poruke, plješće im i prati ih. Imam sve na svojoj strani. Imam stolice kojima sam provjerio tvoju filozofiju. Imam sa sobom politiku koja vas remeti. Imam klasnu mržnju koja te razdire. Imam zemaljske interese, ideal raja na zemlji koji vas muči jedno s drugim. Stavio sam u tvoje tijelo žeđ za novcem i užicima koja te izluđuje i zavodi u gomilu ubojica. Oslobodio sam senzualnost među vama koja vas čini nepreglednim krdom svinja. Imam lijek koji će te uskoro pretvoriti u masu bijednih duhova, luđaka i umirućih ljudi.

Doveo sam te da prakticiraš abortus kojim ubijaš ljude i prije nego što se rode. Sve što te može uništiti, ne ostavljam kamen neprevrnut i dobivam ono što želim: nepravde na svim razinama koje te drže u stalnom stanju ogorčenosti; lančani ratovi koji sve pustoše i vode vas na klanje kao ovce; i zajedno s ovim očaj zbog nemogućnosti da se oslobodite nesreće s kojom vas moram dovesti do uništenja. Znam dokle seže ljudska glupost i iskorištavam je do kraja. Zamijenio sam iskupljenje onoga koji je umro za vas, zvijeri, masakriranjem vladara, a vi se bacate za njima kao većina glupih ovaca. Svojim obećanjima o stvarima koje nikada nećete imati uspio sam vas zaslijepiti, učiniti da izgubite razum, sve dok vas ne odvedem kamo želim. Zapamti da te beskrajno mrzim, kao što mrzim onoga koji te je stvorio.”

Možda nećete ni vjerovati riječima koje ste upravo pročitali, ali znajte da iako je Sotona vješt lažac, s druge strane to nas uče od prvog dana vjeronauka, podsjećamo da mnogi egzorcisti sa sigurnošću kažu da pod egzorcizmom otac laži prisiljen je govoriti istinu.

Toga je mišljenja bio i don Tomaselli koji se, nakon što je prepisao ono što mu je opsjednuti rekao, nadao da će to pismeno poslužiti vjernicima da otvore oči za ono što se događa, kako bi svi mogli pribjeći potpunom obraćenju i spasiti sebe od sotone.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er