MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Snažna molitva Ocu nebeskom

Snažna molitva Ocu nebeskom: Vjerujem … , ali umnoži u meni vjeru, ufanje i ljubav! Nauči me da uvijek vidim Tvoju Ljubav kao vodič…

MOLITVA

Oče moj koji jesi na nebesima, kako je slatko spoznati da si Ti moj Otac i da sam ja Tvoje dijete! Posebno kad je nebo moje duše tmurno i kada je moj križ teži, osjećam potrebu ponoviti: Oče, vjerujem u Tvoju Ljubav za mene! Da, vjerujem da si Ti moj Otac u svakom času mojega života te da sam ja Tvoje dijete!

Vjerujem da me ljubiš neiscrpnom ljubavlju! Vjerujem da bdiješ nad mnom danju i noću te da ni vlas ne padne s moje glave bez Tvojega dopuštenja!

Vezani članci

Vjerujem da Ti u Svojoj beskrajnoj Mudrosti poznaš bolje od mene što je korisno za mene. Vjerujem da Ti u Svojoj neograničenoj Moći možeš izvući dobro čak i iz zla.

Vjerujem da Ti u Svojoj beskrajnoj Dobroti činiš da sve služi na korist onima koji Te ljube; čak i pod rukama koje me udaraju, ja ljubim Tvoju ruku koja liječi!

Vjerujem … , ali umnoži u meni vjeru, ufanje i ljubav! Nauči me da uvijek vidim Tvoju Ljubav kao vodič u svakom događaju mojega života. Nauči me da Ti se prepustim poput djeteta u majčinom naručju. Amen

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er