CRKVAMOLITVE

Dvije snažne molitve velikom svetom Nikoli, zaštitniku djece

Sveti Nikola iz Mire, biskup iz četvrtog stoljeća, omiljen je svetac u Katoličkoj crkvi. Svetog Nikolu slavimo 6. prosinca. U nastavku donosimo dvije molitve sv. Nikoli.

Molitva Svetog Nikole za djecu

Bože Oče naš molimo, da po zagovoru svetog Nikole, zaštitiš našu djecu. Čuvaj ih od zla i pomozi im da rastu, i postanu dostojni Tvoga pogleda. Daj im snage da zadrže svoju vjeru u Tebe, i da održe na životu njihovu radost u tvom djelu. Po Isusu Kristu Gospodinu našem. Amen.

Molitva Svetog Nikole za duh djetinjstva

Vezani članci

O dobri sveti Nikola, ti koji si radost djece, stavi u moje srce duh djetinjstva, o kojem govori Evanđelje, i nauči me sijati sreću oko sebe. Ti, čija nas svetkovina priprema za Božić, otvori moju vjeru u otajstvo Bogom stvorenog čovjeka. Ti, dobri biskupe i pastiru, pomozi mi pronaći svoje mjesto u Crkvi i potakni Crkvu na vjernost Evanđelju. O dobri sveti Nikola, zaštitniče djece, pomoraca i nemoćnih, bdij nad onima koji se mole Isusu, Gospodinu tvom i njihovom, kao i nad onima koji se pred tobom ponizuju. Dovedi nas sve s poštovanjem prema Svetom Djetetu iz Betlehema, gdje se nalazi istinska radost i mir. Amen.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er