SVIJETVIJESTI

DOBRE VIJESTI ZA PUTNIKE: Ryanair od srpnja ponovno uvodi red letenja za Zadar. Razveselit će vas cijena karte

Budući da je Hrvatska ponovno uspostavila međunarodni zračni promet, Ryanair ovime potiče turiste da počnu planirati svoje ljetne odmore

Najveći europski zračni prijevoznik i svjetski niskobudžetni avioprijevoznik, popularni Ryanair, najavio je ponovno uspostavljanje 10 linija iz Zadra i za Zadar početkom 1. srpnja. Riječ je o ljetnom redu letenja 2020. Budući da je Hrvatska ponovno uspostavila međunarodni zračni promet, Ryanair ovime potiče turiste da počnu planirati svoje ljetne odmore, a kako bismo proslavili činjenicu da je Europa nadmašila jednu od najvećih kriza do sada, piše eZadar.

Na internetskoj stranici www.Ryanair.com mogu se naći svi detalji o linijama, odredištima i vremenima polaska i odlaska. Europljani se sada mogu veseliti povoljnim ljetovanjima u Hrvatskoj i uživati u suncu i prekrasnim plažama na omiljenim ljetnim odredištima, dok Hrvatski putnici već mogu ostvariti toliko željeni odmor bez obzira kod kuće ili u inozemstvu.

ŠEF RYANAIRA OŠTRO O VLADINIM MJERAMA: ‘Ta ideja je idiotska, neka nam za to što traže plate ili mi nećemo ni letjeti’

Rasprodaja avionskih karata

Ryanair se raduje što će dovođenje turista pomoći razvoju regionalnoga gospodarstva na koje se oslanjaju tisuće radnih mjesta. Kako bismo proslavili ukidanje putničkih restrikcija, Ryanair je pokrenuo rasprodaju putničkih karata od samo 23.99 eura, za putovanja u srpnju 2020., koja se moraju rezervirati do četvrtka, 11. lipnja. u ponoć na internetskoj stranici http://www.Ryanair.com.

“S veseljem dočekujemo ponovnu uspostavu letova Ryanaira za Zadar. Ove godine Zadar spaja sa 10 destinacija kojima će se našim dragim gostima približiti prirodne ljepote Zadra i Hrvatske. Predivna priroda, zdrava hrana i nezaboravne uspomene je ono što će svaki naš posjetitelj pronaći u zadarskoj regiji. Veselimo se vašem dolasku!”, prenosi eZadar izjavu Josipa Klišmanića, direktora zadarske Zračne luke.

Net.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er